Keşfet

Eskişehir'den Reef Dünyam

Akın bey tankınız bence forumdaki en güzel tanklardan bir tanesi, gerçekten kısa sürede üstelik büyük sayılamayacak eldeki imkanların kısıtlı olduğu bir şehirde tankını zı bu seviyeye getirebilmeniz muazzam bir başarı, sizi canı gönülden tebrik ederim.
Erkan bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, her hobici tankına emek vermiştir. Ama dediğiniz gibi ben eskişehirde yaşıyorum ve sadece balık geliyor. Daha yeni yeni soft lps canlılar gelmeye başladı. Tankımdaki mercanların büyük çoğunluğunu kendi aracımla gidip aldım. Yolda yaşadığım stres, benzin masrafı derken toplamak gerçekten zor oldu. 3 aydır tankıma yeni canlı girmiyor çünki artık bulamıyorum. Belkide benim için hayırlısı budur. Ankara, istanbul gibi sps ithalatının olduğu şehirlerde yaşasam ithalat gecesi esnafın kapısında yatar, tankı büyütür yada 2. bir tank kurar ve en sonunda iflas bayrağını çekerdim :)

Çok teşekkür ederim.

Yeni hobiniz hayırlı olsun aynı şeyi bende düşünüyorum. Yukarıdaki fotoları ceple çektim ama istediğim gibi çıkmadı. Bu hobi bana dslr makina da aldıracak hep masraf hep masraf :)
Valla bana aldırdı bile :)) yavas yavas kesfetmeye çalışıorum makineyi :)

barış bey şu tankın güzel bir video sunu ceksenizde bizimde gözümüz gönlümüz acılsa izlesek keyif alsak
Ufuk bey ceple çekilen videolar çokda hoşuma gitmiyor, yakında pro makina almayı düşüniyorum o zaman güzel bir çekim yaparım. O zamana kadar eski bir videoyla idare edin :)

41-kere-masallah-seklinde-sunnet-dugunu-susleme-malzemesi-29073-12-B.jpg

her yerde takipteyim bu tankı barış hocam 

Eyvallah ufuk hocam beğenmenize sevindim :)

3metre tankı ne yapayım böyle olmayacaksa.. Cenneti eve taşımışsınız. Nazar değdirmeyelim. Maşallah

Merhaba hobici dostlar, bir ara hobiyi bırakma kararı almış, hatta tankı satışa çıkarmıştım. Bu nedenle uzun zamandır güncelleme yapamadım. Sonra verdiğim emekleri düşünüp tankı satmaktan vazgeçtim. Ama sıkılmıştım, bir türlü eski heyecanı yakalamıyordum. Bende kaya dizaynını biraz değiştirip, ortada karadelik gibi çirkin görünen boşluğu doldurmaya calıştım. Mutlu mesut yaşayan bazı acro kolonilerim yer değişikliği ile beraber, uzun süren ilgisizliğime maruz kalınca 1 gecede intihar ederek beni derin bir üzüntüye soktular. Ama yılmadım hobiye devam dedim. Önce yeni lps ler aldım. Sonra oldukça büyüyen fox face ve sailfin tangi çıkardım. Sonrasında uzun zamandır istediğim, tankın yeni neşe kaynağı sohal tangi buldum. Sohal önce powder blunun sert saldırılarını, sonrasında purple tangin sert saldırılarını bertaraf ederek, adeta yeni kral benim dedi. Tek başlarına güçlerinin yetmeyeceğini anlayan powder ve purple, ittifak kurarak beraber saldırdılar. Ama sonuç değişmeyince, yeni kralı başları bükük kabullendiler
clear.png
1.5 senedir besleyip, elden yem yediremediğim balıklarıma inat, 6. gün elimden yem yemeye başladı. Önce yeni kralın sonrada tankımın güncel fotolarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Ekli dosyayı görüntüle 48105

Ekli dosyayı görüntüle 48106

Ekli dosyayı görüntüle 48107

Ekli dosyayı görüntüle 48108

Ekli dosyayı görüntüle 48109

Ekli dosyayı görüntüle 48110

Ekli dosyayı görüntüle 48111

Ekli dosyayı görüntüle 48112

Ekli dosyayı görüntüle 48113

Ekli dosyayı görüntüle 48114

Ekli dosyayı görüntüle 48115

Çok güzel bir tank maşallah.
Plade sever olarak böyle dalga dalga olan bir görseli beğenmemek elde değil.
Dizayn mükemmel olmuş bu arada. 

sık sık paylaşım bekliyorum kendi adıma=)

Elinize sağlık gerçekten muazzam bir tank. Sizden ricam güncel hali ile akvaryum ekipmanları, sistem hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sevgilerle

ısmail

Çok güzel bir tank maşallah.
Plade sever olarak böyle dalga dalga olan bir görseli beğenmemek elde değil.
Dizayn mükemmel olmuş bu arada. 

sık sık paylaşım bekliyorum kendi adıma=)
Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince paylaşımda bulunurum. Sizin platelerinde maşallahı var çok güzeller.

Elinize sağlık gerçekten muazzam bir tank. Sizden ricam güncel hali ile akvaryum ekipmanları, sistem hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sevgilerle

ısmail
Çok teşekkür ederim İsmail bey, konunun başında yazan ekipmanlarda bir değişiklik yok, sistem hala fauna marin light balling sistemiyle yürüyor. Haftalık su değişimini aksatmıyorum, su değişim günü yine fauna marin color elements red, green, blue giriyorum. Bazı mercanlarda açlık gözlemlediğim için fauna marin ultra amin, ultra min's, ultra organicse başladım.

Barış üstat birde T5 lamba kombinasyonunu söyler misin, benim gibi yeni T5 e geçeceklere örnek teşkil etsin.

Eskişehir de böyle tank olması sevindirici bravo size

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Barış Bey. Son zamanlarda, bozulacak olmasına üzüldüğüm tankların başında idi sizin tankınız. Bozma fikrinden vazgeçmeniz yerinde bir karar oldu. Görselliği, göze hitap etmesi çok güzel bir tank, Maşallah. Tekrar Elinize ve Emeğinize Sağlık. Saygılar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar