Keşfet

fazlı usta yapımı 464 LT çekmeceli membran baskılı mobilya

hiramabif

Yeni Üye
Ad Soyad
tuncay
tankı büyüttüm. baya özel bi akvaryum oldu.

fazlı usta yapımı - 130*65*55 - durso sistemli

mdf mobilya ,parçalar fabrika kesimi ,kendi deseni ile 2-3mm lik pvc baskı band kaplama

membram baskılı kapak ve çekmeceler , pistonlu menteşeler

prestij metal yapımı  metal iskelet 

1 aydır çalışır durumda .su testlerinden sonra balıkları ve mercnları eklemeye başlıcam

Ekli dosyayı görüntüle 46177

Ekli dosyayı görüntüle 46178

Ekli dosyayı görüntüle 46179

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tuncay bey hayırlı olsun. Ne kadar kaya kullandınız. Bana biraz yetersiz geldi. Bence diatom tam başlamamışken kaya takviye yapsanız iyi olur. Diatomdan sonra kaya eklerseniz diatom sürecini tekrar yaşarsınız.

Tuncay bey hayırlı olsun. Ne kadar kaya kullandınız. Bana biraz yetersiz geldi. Bence diatom tam başlamamışken kaya takviye yapsanız iyi olur. Diatomdan sonra kaya eklerseniz diatom sürecini tekrar yaşarsınız.
eyw saolasın hocam. bi 40 kilo kadar kaya var. akvaryum büyük oldugundan kayalar az görünüyor ama belki ilerde bi kaç kiloluk kaya daha ekliyebilirim. balıkların yüzme alanı için yeterli gördüm , tavsiyeniz için saolun yinede. mercanları ekledikden sonra yeterli olucağını düşünüyorum

Hocam Fazlı ustaya nasıl ulaşabiliriz sumptan memnun musunuz ses koku?

fazlı usta : 0530 404 72 52

fiyat olarakda hesaplı , yaptıgı akvaryumlarda ses sorunu yokdur. akvaryumuda  sampıda nasıl istersen o ölçüde yapar ,durso , aşırtmalı vs.. , bu civardaki akvaryumculara o yapıyor.  bazı akvaryumlarından resimde ekledim.

Ekli dosyayı görüntüle 47796

Ekli dosyayı görüntüle 47797

Ekli dosyayı görüntüle 47799

Ekli dosyayı görüntüle 47800

Ekli dosyayı görüntüle 47801

Ekli dosyayı görüntüle 47802

Ekli dosyayı görüntüle 47803

Ekli dosyayı görüntüle 47804

Ekli dosyayı görüntüle 47805

Maliyet ne oldu totalde? Onuda paylaşırsanız en azından fikir olur 

Güle güle kullanın. Güzel olmuş. İlk fotoda geri dönüş motoru çalışıyor muydu? Çalışmıyorsa sıkıntı yok, çalışıyorsa üstteki tacı bir iki cm aşağı cekerseniz güzel olur. Tacın en güzel yanı, suyun üstünde açık kalan kısmı kapatması (görsel olarak) ve ışık sızıp rahatsızlık vermemesi. 

Güle güle kullanın. Güzel olmuş. İlk fotoda geri dönüş motoru çalışıyor muydu? Çalışmıyorsa sıkıntı yok, çalışıyorsa üstteki tacı bir iki cm aşağı cekerseniz güzel olur. Tacın en güzel yanı, suyun üstünde açık kalan kısmı kapatması (görsel olarak) ve ışık sızıp rahatsızlık vermemesi. 
eyw saolasın ,herşey sıkıntısız çalışıyor. bendeki durso sistemli . 2 iniş biri emniyet. 1 çıkış, yanlar ve ön extra clear. tacı aşşağı aldım geceç ay. armatörüde resmini ekliyim burda eklememşim .

Ekli dosyayı görüntüle 47827

Maliyet ne oldu totalde? Onuda paylaşırsanız en azından fikir olur 
akvaryum ve samp 500 tl, yan ve önler extra clear olunca 900 tl

dolap kapakları 150tl olması lazm

mdf dolap 500 tl falandı

metal iskelet 200 yada 250 sanırım

armatörüde kendim yapdım , 70 adet cree ledler sanırım oda 400 tl idi . fabrikada kasa yapılması ,dimmerlar sogutucular vs 1000 tl civarı oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 47829

Ekli dosyayı görüntüle 47830

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri