Toygar NİRON
Aktif Üye
- Ad Soyad
- Toygar NİRON
Bu gün siparişini verdim Feza bey. Umarım yakında yeniden görüşeceğiz.
Evet Kaan Bey, zoaların içinde kaldı ama büyüyüp uzuyor.ikinci fotoğrafta sol alttaki sps, zoların altında leather in üstündeki canlı bird of paradise mı? yapısı ve renk tonu benziyor ama net belli olmamış görselde.
Harun Bey merhaba,Maşallah çok güzel duruyor.
Emerald crab ve Anemon Crab bakımı hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Cevabınız için teşekkürler. Anemon yengeci için peki özel bir anemon türü gerekiyor mu ? Görsel olarak maksimum derecede faydalanmak için ne yapmak lazım ?Harun Bey merhaba,
Emerald yengeci balon yosun mücadelesi için akvaryuma eklemiştim. Yosun ile beslenen bir canlı, özel bir bakım gerektirmiyor.
Anemon yengeci de keza özel bakım gerektirmeyen bir canlı. Balıklar için verilen yemleri yiyebiliyor. Ayrıca suyu süzen yelpazelerine takılan partiküllerle de beslenmesini sağlayabiliyor.
Anemon yengeç küçük bir canlı olduğu için küçük akvaryumlara uygun. Emerald zaten ortalıkta görünen bir tür değil. Daha ziyade kayaların aralarında saklanan ve gece ortaya çıkan bir yengeç.
Sonuç olarak iki tür için de özel bir bakım yapılmasına gerek yok. En azindan benim akvaryumumda böyle.
En önemli problem ise bu canlıların ithalatında yaşanan sıkıntılardan sebep uzun zamandır ithal edilmemeleri.
İyi günler,
Harun Bey,Cevabınız için teşekkürler. Anemon yengeci için peki özel bir anemon türü gerekiyor mu ? Görsel olarak maksimum derecede faydalanmak için ne yapmak lazım ?
Yasha bulmak biraz zor hakikaten. Bende çok uzun zaman bekledim.Çok güzel maaşallah.
Bayılıyorum bu yasha-pistol işbirliğine, tankı kapatmadan önce yasha bulma şerefine ulaşmıştım ancak taşınma esnasında kayboldu bir daha gözükmedi çok üzüldüm.
Tekrar yeni bir tane bulma ihtimali ile bir pico akvaryum kurdum, şimdi bir umutla yasha ithalatı bekliyorum birde pistol bulursam kaymaklı ekmek kadayıfı olacak.
Bu sizin seviyeye ulaşırım inşallah
Onur Bey merhaba,feza bey merhaba ;
Tankınız çoook güzel emeğinize sağlık .
Benim tankımda sizinkine yakın yükseklik 35 cm ve kessil 360we kullanıyorum...ışık ayarlarıyla ilgili sakıncası yoksa bilgi alabilirmiyim (saat renk ve parlaklık olarak ).