Keşfet

Fil Kulağı Mushroon

davoud

Yeni Üye
Ad Soyad
Davut Şems
Tam açınca 20 cm geçiyor.

fiyatı 80 ytl

Balık veya başka mercanla takas yapılır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Davut abi merhabalar, gene ben.

Ama nasıl aldıracam ya bilmiyorum.

Hobicilerin almasını istediğim için hala güncel yoksa akvaryumculara vereceğim,bu bir tehdittir :D

bu bir hikaye ben hiç görmedim,ağzına zorla çok küçük karides vermeye çalışıyorum ama kesinlikle almıyor,yapışkan bile değil 1.5 senedir besliyorum,kim dsemiş balık yer hepsi palavra.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu bir hikaye ben hiç görmedim,ağzına zorla çok küçük karides vermeye çelışıyorum ama kesinlikle almıyor,yapışkan bile değil 1.5 senedir besliyorum,kim dsemiş balık yer hepsi palavra.
Katılıyorum aynı canlıya bende 3 ay kadar baktım. Karidesi bile yiyene kadar 2 saat geçiyo kapanıyo açılıyo bir garip şekillere giriyo. Üstelik karidesi tutması için ağzına tıkmam gerekiyordu.

Merhabalar, Davut bey 5 sene besledim ve 2 tane blue tangimi yedi. Hatta bir tanesini kurtarmaya çalıştım ama malesef geç kalmışım ağzından çıkardım. Özellikle akşam saatlerinde bendeki huni gibi kapanıyordu ve ipliksi bir şeyler çıkarıyodu. Malesef sadece blue tangler bu iplikimsi şeyi yiyordu tabi içine girince kapanıyor. 2 balık gitti bende :( ama bu canlıladan canlıya göre değişiyor bence. Bendeki yaklaşık 30 cm açıyordu.

Davut seninki erişkin boya ulaşmamış anlaşılan :)

Merhabalar, Davut bey 5 sene besledim ve 2 tane blue tangimi yedi. Hatta bir tanesini kurtarmaya çalıştım ama malesef geç kalmışım ağzından çıkardım. Özellikle akşam saatlerinde bendeki huni gibi kapanıyordu ve ipliksi bir şeyler çıkarıyodu. Malesef sadece blue tangler bu iplikimsi şeyi yiyordu tabi içine girince kapanıyor. 2 balık gitti bende :( ama bu canlıladan canlıya göre değişiyor bence. Bendeki yaklaşık 30 cm açıyordu.
Selamlar,sizinkinin babası anemonmuş herhalde :D bende çok sayıda küçük balıklar var hatta 3 tane howk fish var yeseydi benim balıklar çoktan giderdi küçük blue tangim bile var ama benimki vegeteriyen galiba.

Bursada koruparki alisveris merkezinde 80 cm lik var her gun goruyorum devasa bir hayvan ondan her sey beklenir :)

Senindir kardeşim

Konu görüntüleyen kullanıcılar