Keşfet

fish-street alışveriş

Harun Samuk

Yeni Üye
Ad Soyad
Harun

bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar yarımcı olurmusunuz daha önceden burdan hiç ürün sipariş vermedim.

Üye olacaksın sonra alımı kartla yapacaksın. Ödeme ekranında açılır pencerede Paypal ve hızlı paypal ödeme işlemi var hızlıyı seçtiğinizde kart bilgilerini manuel girip alışverişi yapabiliyorsunuz.

İyi bir ürün değil, doğru ölçmüyor, kesinlikle tavsiye etmem...

Paypal TR'de yasak olduğu için fishstreet den alışveriş yaparken ürünleri alışveriş sepetine atıp site sahibi Eric'e sipariş numaranızı yazarak e-mail göndermeniz lazım. O size Payoneer diye başka bir ödeme yöntemi için fatura gönderiyor ve kredi kartıyla oradan ödeme yapabiliyorsunuz...

Afedersiniz Paypal Türkiye'den çekildiği için ben Kıbrıs üzerinden hesap açmıştım ve paypal alışverişlerimi bu şekilde yapıyordum. Detay vermeyi unutmuşum  :55ac42df692dd_EmojiSmiley-16:

Harun Bey aliexpress sitesine bakın.Orda paypal olmadan alışveriş yapılabiliyor.

İyi bir ürün değil, doğru ölçmüyor, kesinlikle tavsiye etmem...

Paypal TR'de yasak olduğu için fishstreet den alışveriş yaparken ürünleri alışveriş sepetine atıp site sahibi Eric'e sipariş numaranızı yazarak e-mail göndermeniz lazım. O size Payoneer diye başka bir ödeme yöntemi için fatura gönderiyor ve kredi kartıyla oradan ödeme yapabiliyorsunuz...
Bu ürünü kullandınızmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet; hem Fishstreet, hem de aliexpress'den aynı ürünü aldım, ikisi de tuzluluğu doğru ölçmüyordu, kesinlikle tavsiye etmem...

Elinizde 2 tane var ozaman

İkisi de ilk birkaç günden sonra çöpe gitti...

Keşke problarını atmasaydınız

Doğru ölçmeme nedeni dandik probları zaten...

Anlık tuz ölçer varmı bilginiz

Atc devam ozaman

Atc refraktometre en garanti bana göre.Digital değer ölçümü yapanlar bana pek güvenilir gelmiyor.Güvenilir olanlarda bizim bütçemizi aşıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar