Keşfet

Fk - Satılık Frag Polyp

FoMP

Yeni Üye
Ad Soyad
burak
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde bulunan 6-7 çeşit anaç kolonili çeşitli polipler'lerden aranjmanlar hazırladım...

Her bi taşta, 25+ kafalık 3-4 çeşit zoa var: alacalı yeşilli, beyaz içli kavuniçi merkezli, kahverengi kavuniçi, nefti yeşilli, sarı&gri, gibi... bi kaçında Red People Eater da mevcut - kırmızı zoa...

Elime ne geçerse yapıştırdım anlayacağınız... :lol:

Toplam 6 taş var - tanesi 10 YTL'dir...

Buradan, tüm dostlara "YAŞASIN FRAG KARDEŞLİĞİ" diyor ve selam ediyorum bolcana...

NOT: Lütfen ÖM atmayınız - buradan yazışalım, keza mesaj kutum aazına kadar dolu :lol: Ayrıca fotoları, taşa aşılama işleminden hemen sonra çektim - kimi kapalı çıktı o yüzden :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak bey fragların tanesi mi 10 ytl yoksa adet fiyatı mı? Eğer frag fiyatı ise çarşamba günü beyaz içi kavuniçi merkezli ,sarı gri'li ve kırmızı zoalı olanlarından almak isterim.

Herbir frag taşının tanesi 10 YTL'dir... :) Üzerlerinde 25+ mevcut.

Bu arada, baştan söyleyyim - bunlar zoa. iri kafalı olmayan polyp'lerden yani :)

Renk konusunda ise, cidden elimde ne bulduysam taşa gömdüğüm için hangi taşta ne var inanın bilmiyorum şu an için Hagop Bey...

Buyrun gelin seçin alın diyorum kısaca :)

Ben 30 ytl'ye 3 taşa okeyim o zaman burak bey.Ortak bir nokta belirleyip buluşursak daha iyi olur aslında nerede ikamet ediyorsunuz.

Hagop Bey,

Gelin bir taş vereyim size. Maksat, çeşitler diğer arkadaşlara da dağılsın...

Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum :lol:

Buyrun gelin, hem de tanışmış oluruz böylece - bi çayımızı içersiniz...

Selam ettim bolcana...

Birinç :D

Burak Bey (Red People Eater da mevcut - kırmızı zoa...) yı yada sizin seçtiğiniz her hangi birini alıyorum. (Bence aynı kişiye birden fazla satmanız yasak olsun daha çok kişi alsın) Nerden alacağımızı bildirirmisiniz. Tşk.

Siz nasıl uygun görüyorsanız,dediğiniz gibi diğer arkadaşlar da faydalansın.Seve seve gelirim de nereye gelicem burak bey ben :lol: adres veya tel varsa size ulaşabileceğim çok sevinirim. :rolleyes:

birinç olamamışım. :lol:

Doğru ya - adresi unuttum :D

Mecidiyeköy / Cevahir Alışveriş Merkezi'nin önüne gelirseniz - oradan sonrası kolay... :)

Haftasonları sıklıklan müsayitimdir..

Telinizi yazarsanız ben pazar günü sizi rahatsız etmek isterim o zaman burak bey :lol: Şimdiden herşey için tşk ederim.Kendinize iyi bakın...

Tüm satış sonrası tel no geçeceğim Hagop Bey,

Ben teşekkür ederim. Hayırlı geceler...

Burak Bey beni unutmayın. Ben bu hafta sonu İstanbul dışındayım. Gelecek hafta almak isterim. :)

1. Hagop Bey

2. Cengiz Bey

Burak Ankaraya yollarsan almak isterim...

Koray Merhaba,

Ankara'ya süprizim olacak. Yakında...

Fakat ilk seferliğine istanbul olsun olmuşken :)

Selam ettim...

Ben de alayım :) Mümkünse yeşili bol olandan olsun

tabii Selim,

notumu alıyorum o halde... :)

3. Selim Bey

burak bey bir fırakta benım hafta için müsayit olduhunuz bir gün gelip almak isterim polplerimi :)

hay hay :)

4. Bülent Bey

Konu görüntüleyen kullanıcılar