Keşfet

Fk - Satılık Frag Polyp

Bende almak istiyorum. Bu akşam gelebilirim burak bey. Tel noı yazarsanız öselden akşam 7 30 gibi buluşabiliriz ya da adres verin. Hergün mecdiyeköye geliyorum nasıl olsa. Bende size selam ettim bolcana :)

Merhaba Arkadaşlar,

Gelen taleplerın hepsine çok teşekkür ederim öncelikle.

Ne yazık ki 7 parça taştan daha fazlasını şu an için çıkartmayacağım...

Koloniler kendine gelsin biraz... :D

Bu talep karşısında, bir şekilde ithalata başalamanızı öneririm, büyük canlılar getirtin, fraglara bölün, biz de alalım
:D Doğru dediniz Burak Bey, lakin o iş beni aşar... Yapan olsa ne güzel olur - o ayrı... Ben de talibim öyle çıksa biri (yurtdışından direkt getiren bi arkadaşımız var aslında, rare türler getiriyor. bluebird'dir kendileri... tavsiye ederim, elinde çok güzel canlılar mevcut)

frag'leri, akvaryumcu arkadaşlarımızdan aldığım kolonilerden hazırladım. Umarım tüm canlılar gittikleri yeni evlerinde iyicene büyüyüp coşarlar :) Büyür de, canlı çeşitliliği artar - ufak bi katkımız olur...

Not: 2. parti için talep notlarımı alıyorum (kesin değil tabii, o güne kim öle kim kala ?! :lol:)

1. Muhammet Bey

2. Yasin Bey

3. Burak Bey (?)

4. Serdar Bey

5. Buğra Bey

100. Bi de Ankara ve Anadolu ROTA'mız olacak sanırım... :)

Bi daha NOT: Volkan Bey, pek belli olmuyor ama o seçtiğiniz taşta büyüyünce çok güzel nefti yeşil bi renk alan mantar frag'ı var :lol: Ama şimdilik bende misafir...

Hepinize selam ettim bolcana !!! :lol:

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende ıstıyorum lısteye eklersenız sevınırım sayglar

Burak bey Ankara 100. sıradamı? :)

Hakan bey gördünüzmü, Ankarada canlı yok dediniz, sürpriz 100. sırada beklemek oldu :)

Burak bey Ankara 100. sıradamı? :)

Hakan bey gördünüzmü, Ankarada canlı yok dediniz, sürpriz 100. sırada beklemek oldu :)
Yok abi ben dün Burakla konuştum.Ankaraya yakında yollıcak.O kadar dil döktüm.Yapar bize bir iyilik herhalde... :D

100. lük de bir sıra): er geç bize de sıra gelir) :) :

Burak Bey son durum ney? Bu akşam alıyormuyuz? Bende sizin otarafta bi kaç canlı dağıtacağımda.

Arkadaşlar merhaba,

Yoğunluk sebebiyle haftasonu ancak teslimatları yapabileceğim - kusura bakmayın.

(Annemler geldi memleketten, onlarlayım şu an... :lol: )

Bu cumartesi / pazar canlıları verebileceğim ancak...

Selam ettim :)

Bana pazar günü uyar burak.

Bende selam ettim kaçtın. :lol:

özelden msj attım cvp alma şansım varmı?

Merhaba Murat Bey,

ÖM alamıyorum - mesaj kutum sürekli doluyor...

Buradan yazışsak çok daha uygun olacak o yüzden :)

Ankara için beirttiğim üzre, yakın bir zamanda 5-10 parçalık elde ne varsa miksaj yollayacağım...

Fakat Ankara'daki arkadaşlardan öncelikli istediğim polyp, zoa veya mantar frag'ı. İller arası tür takası olsun...

Frag yoksa da, 10 YTL kafidir...
default_tongue%20(1).gif

Selam ettim bolcana...

burak abi c.tesi kacda uygunsun en erken ?

özelden yazdım belki senden frag almayı başarabilirim diye:p şaka bi yana nezaman müsait olursan bolcana alırız saygılar.

Burak, bana hangi renkleri ayarladın ? valla sarı - kırmızı olursa tadından yenmez hani :)

Selam ettim kaçtım , geleceğim :lol:

burdan ayırtmalar başladı bende ayırtıyım o zaman istedigimi kırmızı zoalı bır frag ayırırsan bana sevınırım abi

selam bend sıraya girebilirmiyim yarın almak istiyorum mümkünse.Selamlar

Burak valla sana helal olsun 10 ytl.Valla bedava.Kafa başımı 10 ytl.diye düşünüyor insan.Selamlar. :)

Çok talep varsa Benim polipleri 3 katı fiyata satabilirim :) (Ticaret işte)

Burak sana özelden mesaj atıyorum ama mesaj kutun doluymuş;

Bazı fikirlerim var oturup konuşmamız lazım. birde bir yerde 50 ytl ye neredeyse küçük kavun kadar kayada çok sıkı büyümüş turuncu zoa var, ortak alalım ortadan kıralım. acil yapmamız lazım bunu =) mesaj kutunu boşalt. telefon numaram değişti onu bile yazamıyorum.

Merhaba Murat Bey,

ÖM alamıyorum - mesaj kutum sürekli doluyor...

Buradan yazışsak çok daha uygun olacak o yüzden :)

Ankara için beirttiğim üzre, yakın bir zamanda 5-10 parçalık elde ne varsa miksaj yollayacağım...

Fakat Ankara'daki arkadaşlardan öncelikli istediğim polyp, zoa veya mantar frag'ı. İller arası tür takası olsun...

Frag yoksa da, 10 YTL kafidir...
default_tongue%20(1).gif

Selam ettim bolcana...

Konu görüntüleyen kullanıcılar