Keşfet

Fk - Satılık Frag Polyp

Özel mesajla ulaşmanın yolu yok :) Ben yetişinceye kadar dolmuş :) ))

Elinizde kaldıysa bende talibim...

İst/Kadıköy

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar,

Bi ufak hatayı düzelteyim öncelikle:

Benden 10 YTL alacağı olan Bülent Bey değil, Tayfun Bey sanırım :D (yeni yeni toparladım olayı...)

Bunun dışında, talepleri olabildiğince kayıt altına almaya çalışıyorum şu anda...

Ciddi manada bir talep oldu diyebilirim.

Her isteği olumlu yanıtladım, fakat bu kadar ilgi olabileceğini tahmin etmiyordum başlarken...

İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Yarın tüm listeyi yayınlayacağım,

Umarım canlıları alan arkadaşların tümü memnundur - bir tek Bülent Bey'den geri dönüş oldu ? (sizden fotoğraf rica edeceğim Bülent Bey... :lol: )

Selam ettim bolcana...

muhammet (Muhammet Bey)

meex61 (Yasin Bey)

mimaritma (Seçkin Bey)

mrdee (Yalçın Bey)

clownfish (Burak Bey)

serkont (Serdar Bey)

bursky ozbekov (Buğra Bey)

selcukfull (Selçuk Bey)

ek7157 (Ekrem Bey)

Bugün için, 2ncil listeden gelebilecek arkadaşlar da olursa - beklerim...
Merhabalar Burak Bey yarın size Raziel Nickname li Metin arkadaşımız gelecekmiş şimdi kendisiyle görüştüm bana ayırdığınız frag'ı kendisine verirmisiniz cuma gnü buluşacaz bana verecek

slm lar

Serdar(serkont)

gerçekten gayet güzelmiş.

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda istanbul içi listeyi bulabilirsiniz.

Yeşil satırlar canlı vermiş olduğum arkadaşlar, pembe satırlar da tarihte anlaştıklarımız...

Yarın (29.10.2008) için 6 adet dağıtım olacak - 2 tane de fazladan yapıyorum... Toplam 8 adet frag satıştadır.

SAAT 11:00 ve SAAT 18:00 'de 2 kez dağıtım noktasında olacağım

Kroki'yi koydum... GREEN'S Market'in önü buluşma nokasıdır (yeşil nokta)... Taksim tarafından gelecekseniz, kırmızı & Zincirlikuyu tarafından gelecekseniz de mavi yolu takip etmenizi öneririm :) (Krokideki kocaman yapı, Cevahir Alışveriş merkezidir...)

Bu arada, tel no 0 532 711 23 95

İstanbul dışı için de notlarımı alıyorum. 2008 içinde dışarıya gönderimleri de yapacağım inşallah :D

Bu arada, satış şartlarını bir kez daha belirteyim:

1. Her taşta, Minimum 3-4 çeşit.

2. Her taşta 20+ kafa (sayıyı düşürdüm biraz ne yazık ki - yoksa talepleri karşılamam mümkün olmayacak, anlayışınız için teşekkür ederim şimdiden)

3. Her taşta kırmızı zoa.

4. 10 YTL (lütfen bozuk para getirelim :lol:)

5. Herkese 1 adet taş (daha fazla yok ne yazık ki :( )

6. 1 hafta geri alım garantisi.

Ha, bir de şunu belirteyim... Frag'lardaki bazı kırmızı zoa kafaları yavru olduğ için tam renklenmemiş çıkabilir şansınıza, dert etmeyin kısa zamanda olgunlaşacaklardır...

Selam ettim bolcana... :lol:

abi açıkçası canlılarda gözümüz kaldı resmen artık bizede yollasan...

bozuk paramda var .sorunda çıkarmam... :)

Anlaştık Burak bey ben saat 11.00 da greens marketin önünde olacağım. O saatte cepten ararım. Tşk.

İstanbul dışı için not alıyorsanız beni de listeye ekleyin lütfen. :)

Burak bana ne zaman uğrayacaksın :) Erken gel de ışıklar yanarken muhabbet edelim.

Burak msuhroom mushroom diye bağırıyorum valla burdan sana yaw...

Ankara Ankara güzel Ankara Buraktan gelecekleri bekler burda her bahtı kara :D

Ankara'ya bana mushroom ve polyp sözün var unutma gözünü seveyim...

unutur muyum hiç ?!

hazırlık içersindeyim... :)

selam ettim bolcana :lol:

Burak bana ne zaman uğrayacaksın Erken gel de ışıklar yanarken muhabbet edelim.
Selam Gökçe... Ben de çok isterim.

Bu hafta içi olmas sanırım - çok yoğun. İsmini koyalım:

Önümüzdeki pazartesi uygun mudur ??

Selam ettim :D

Burak Bey,il dışı gönderim yaparsanız oluşturacagınız listeye beni eklemeyi unutmayın.saygılarımla :)

selam burak bu aralar fazla foruma giremediğim için ancak fırsatım oldu mesajını okumaya. biliyorum çok büyük bir talep var. bendeki polipleri hatılrarmısın bilmiyorum ama hiç biri kalmadı. nedeni tam olarak çözemedim. mümkünse banada şöle ortaya bi karışık ayarlayabilirsen sevinim. :)

Burak bey, listenizi yeni gördüm ve geç kaldığım için üzüldüm açıkçası tekrar satış yapacağınız yeri ve zamanı bildirirseniz sevinirim saygılar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar