Keşfet

Fk - Satılık Frag Polyp

bende seio dalga motoruyla ordayım :)

Merhaba arkadaşlar,

Verdiğim tel no çift hatta ait olup, aradığınızda asıl numarama yönlendirilmekte...

Turkcell 9.5 YTL için verdiğim telefon numarasını kapatmış (otomatik ödemedeki bi hat nası ödenmiyor ve kapatılıyor, o da pazartesi uğraşacağım bir başka konu... :) )

Ne yazık ki bu durumu çok geç farkettim - ve haber ulaştırabildiklerimi haber ettim...

Ancak... Gelelim üzüldüğüm asıl meseleye... Bunu yazmazsam olmas, keza hiç beklemediğim geri dönüşler oldu.

Bugüne kadar tüm samimiyetimle frag konusunda tüm arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olduğumu düşünüyorum, ya da düşünmekte idim diyeyim...

Hatta son satışım için yakın dostların birkaçı kibarca, "birader sen keriz misin..?!" eleştirisi bile getirdi :D Doğrudur, teorik olarak yaptığım "kerizlik" olarak nitelendirilmeye çok müsait, geçelim.

Ancak bugün için -cumartesi tüm gün çalışmama ve pazar günü tam gün ortası bir toplantım daha olmasına rağmen yine de- buluşmaları ayarlamaya gayret ettim frag dağıtımı için.

Fakat -yukarıdaki bahsettiğim sebepten ötürü- hiçbir haber alamayınca, ben de elimde frag'lar cevahir'in önünde dikilmeyi mantıklı bulmadım açıkçası... (bulan olur mu acaba ?)

İlginç olan, geri dönüşlerdi... :eek: Hiç de hoş olmadı.

Şunu anlamakta fayda var diye düşünüyorum,

1. Frag dağıtımını para kazanmak için yapmadığım aşikar, evimi geçindirdiğim maaşı kazandığım bi işim var ve gerçekten işimle ilgili uzayan bi toplantıyı bölüp de frag peşinde koşturmam beklenemez (di mi ?!)...
default_tongue%20(1).gif

2. Bu, bi güzellikti yapmaya çalıştım - ancak borçlu çıktım sanırım (listeyi tek tek sayarsanız yaklaşık 40 adet talep var ve benim bunları ha deyince yetiştirmem mümkün değil. ben akvaryumcu değilim :D )

3. Bu iş için kendi özel işlerimi bile hoş olmayan bir şekilde iptal etmeme rağmen (sargoz bey'e selamlar.. :) ) karşılaştığım anlayışsız yaklaşım anlaşılabilir birşey olmaktan çok uzak...

Herneyse, sözün özü : Birkaç dosta borç mealinden frag teslimi boynumun borcu.

Listedeki diğer arkadaşlara da selam edip buradan kusura bakmasınlar diyorum... Bu satışı (?) artık durduruyorum.

Bu memlekette, "frag kardeşliği"nin ne kadar da ince bir fikir olduğuna kanaat getirmiş durumdayım artık :) (Harbiden de kerizlikti sanırım...)

"cehenneme giden yol iyilik taşlarıyla örülüdür..." demişler.

Hayırlı geceler,

Selam ettim bolcana :lol:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak sen çok iyi niyetli bir davranış örneği gösterdin ve pek çok arkadaşın bundan faydalanmasına gayret ettin. Yaptığın davranışı ayakta alkışlarım. Ama sen de gördün ki (ben onlarca kez yaşadım), insan oğlunu anlamak çok mümkün olmuyor. İyi niyet herzaman suistimal edilir bu memlekette. Maalesef bu hobiyi yapan bazı arkadaşlar için de bu durum farklı değil. İyilik yapmayı kerizlik yerine koyan zihniyet bir arşın boyu yol kat edemez, oturduğu yerde oturmaya devam eder.

Sen doğru bildiğin yolda yürümeye devam et. Kazanan hep sen, kaybeden de seni keriz sananlar olacaktır.

anlaşılan tatsız bir durum yaşanmış.

bence bu gibi durumlarda son anda tekrar bir telefon görüşmesi yapılıp randevu teyid edilmeli.herkezin son anda acil/önemli işleri çıkabilir anlayışla karşılanmalı.sonuçta hepimiz bu işi zevk için yapıyoruz ve zevk için yaptığımız işe başka başka anlamlar yüklemek diğer/asıl işlerimizin yanında öncelik vermek bence çok doğru değil.

tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

bu arada benim telefonumda otomatik ödemede olmasına rağmen 2 kere üst üste kesildi bende bankayla ilişkimi kestim :)

(sargoz bey'e selamlar.. )
İptal etiğim randevu, sargoz bey'le olandır... kusura bakma kardeş.

Sen doğru bildiğin yolda yürümeye devam et. Kazanan hep sen, kaybeden de seni keriz sananlar olacaktır.
Gökçe, bu uyarıyı yapanlar aslında ciddi biçimde bu durumu izah da etti - etmedi değil, yani hakları var bi yerde... Yoksa, cidden beni keriz sandıklarını sanmıyorum :lol:

(Yarın (pazartesi) iş çıkışı ofisindeyim müsaitsen ?)

Şöyle yapayım en iyisi ben...

Uygun zaman olunca, ÖM çakarım birebir. Böyle toplu anons üzerime kalıyo :D

Selam ettim bolcana :lol:

Uygunum istediğin zaman gel :)

burak ..

benimde talihsiz 1-2 olayım oldu, foruma bile giremedim . ama bende zaten şans olsa kız doğardım ,

şimdi bu başlığı gördüm , bi kere daha dağıldım..

bilader elinde ne kaldıysa , onlarda benim ben satın aldım.

tamammı !!! merak etme arkandan geliyorum , şu fraglar büyüsün , forumda ben dahil 2 keriz oluruz :)

benim zevkim büyütene kadar , büyüyenler sahiplerinin olsun

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda istanbul içi listeyi bulabilirsiniz.

Yeşil satırlar canlı vermiş olduğum arkadaşlar, pembe satırlar da tarihte anlaştıklarımız...

Yarın (29.10.2008) için 6 adet dağıtım olacak - 2 tane de fazladan yapıyorum... Toplam 8 adet frag satıştadır.

SAAT 11:00 ve SAAT 18:00 'de 2 kez dağıtım noktasında olacağım

Kroki'yi koydum... GREEN'S Market'in önü buluşma nokasıdır (yeşil nokta)... Taksim tarafından gelecekseniz, kırmızı & Zincirlikuyu tarafından gelecekseniz de mavi yolu takip etmenizi öneririm :) (Krokideki kocaman yapı, Cevahir Alışveriş merkezidir...)

Bu arada, tel no 0 532 711 23 95

İstanbul dışı için de notlarımı alıyorum. 2008 içinde dışarıya gönderimleri de yapacağım inşallah :D

Bu arada, satış şartlarını bir kez daha belirteyim:

1. Her taşta, Minimum 3-4 çeşit.

2. Her taşta 20+ kafa (sayıyı düşürdüm biraz ne yazık ki - yoksa talepleri karşılamam mümkün olmayacak, anlayışınız için teşekkür ederim şimdiden)

3. Her taşta kırmızı zoa.

4. 10 YTL (lütfen bozuk para getirelim :lol:)

5. Herkese 1 adet taş (daha fazla yok ne yazık ki :( )

6. 1 hafta geri alım garantisi.

Ha, bir de şunu belirteyim... Frag'lardaki bazı kırmızı zoa kafaları yavru olduğ için tam renklenmemiş çıkabilir şansınıza, dert etmeyin kısa zamanda olgunlaşacaklardır...

Selam ettim bolcana... :lol:

Merhabalar Burak Bey Razil nick adlı arkadaştan frag ınızı aldım çok tşkler canlılar hemen açmaya başladılar ihşallah bizde sizin gibi üretip arkadaşlara veririz.

slmlar

Serdar abi nick 'RAZİEL' hala öğrenemedin ...

Burak abi varsa hala frag bende istiyorum.

Burak abi kusura bakma görmemişim.Satışı durduğunu.

Konu görüntüleyen kullanıcılar