Keşfet

Flame Angel ve 4 adet Royal Gramma

ugursurgen

Yeni Üye
Ad Soyad
Ugur
1 adet Flame angel 1600 boncuk
4 adet Royal gramma 700 boncuk/adet
Kendime 2 hafta önce aldığım balıkları sahiplendiriyorum. Fıldır fıldır yem yerler, diriler. İthalattan geleli tam 16 gün oldu. İndirim, pazarlık, takas düşünmüyorum.
Yol masraflarin karşılanması durumunda otobüs ile gönderim yapılır. İstanbul / Ümraniye

Amerikada çıkan balığı Amerika fiyatı ile karşılaştırmak gerçekçi olmaz. Avrupa fiyatları ile karşılaştırmayi deneyin. 

Aşağıda flame angel için örnek olarak fiyatı mevcut

Yem yiyen, karantina surecini tamamlamis ve Turkiye'de 100-120$ fiyata Flame Angel bulursaniz 40 adet almayi taahhut ediyorum.

Siz kendi sattığınız ikinci el ekipman ve akvaryumlar ile kıyaslamayın, onların fiyatlandırma konusunda ayrı dinamikleri vardır 

Deltec ps nizin ilk satış fiyatını 1750 lira girip daha sonralarda letgo da 650 liraya düşüp şimdi yine 750 liraya çıkarmanız gibi... 

İlk yazdığınız fiyatlar ve son yazdığınız fiyatlar arasındaki yüzdelik mertebedeki uçurum gözden kaçacak gibi değil. Kuyruk acınız geçmedi sanırım ki hala laf sokma derdiniz var. 

Ha bir de alamadığınız tecodan da sanırım bir gareziniz olacaktı... 

Siz takip etmeye devam edin ????????

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizi insaflı olmaya davet ediyorum. Ticari ilan değil, hobici ilanı açın. Nasıl hoşunuza gitmedi di mi? Çünkü siz başkalarının satışını sabote ediyorsunuz! Size yapılınca keyfiniz kaçtı. Kendinize yapılmasını istemediğinizi, lütfen başkasınada yapmayın…Takipteyim merak etmeyin…????

bulobos' Alıntı:
Sizi insaflı olmaya davet ediyorum. Ticari ilan değil, hobici ilanı açın. Nasıl hoşunuza gitmedi di mi? Çünkü siz başkalarının satışını sabote ediyorsunuz! Size yapılınca keyfiniz kaçtı. Kendinize yapılmasını istemediğinizi, lütfen başkasınada yapmayın…Takipteyim merak etmeyin…????
Sizinde  beni takip etmenize sevindim. Deltec’ i çok istiyorsanız alabilirsiniz????

Eğer pahalıya satıldığını düşündüğüm malzeme var ise ona müdahale ediyorum. Yeni başlayan arkadaşların tabiri caizse hata yapmasını engellemeye yönelik bir hareket. 

Canlılar ve malzemelerin fiyat dinamikleri farklıdır. 

Oturmuş değerli balıkların fiyatı, akvaryumcudan alış fiyatından yüksek dahi olsa makbuldür. Zira ithalattan gelen baliklarin çoğunlugu akvaryumcuda olmasa dahi hobici tanklarına girdiklerinde ölürler. Bunun bir çok sebebi var. Kaldı ki ben balıkları aldığım fiyatlara sahiplendirmeyi uygun gördüm. Kendim de 500 liraya satılan longnose a birkaç ay önce 900 lira verdim örnek olarak. Powder blue tang de aynı kategoride bir balık. İthalattan 500 liraya edinebilecekken 2 yıllık balığa 1000 lira gözüm kapalı verip almıştım.

Aynı şeyi malzemelerde beklemenin yersiz olacagi kanaatindeyim.

Ben özel olarak sizi takip etmiyorum. Burada satılan bütün malzeme ve canlıları takip ediyorum. Sadece size değil, başka ilan açan hobidaslara da aynısını yapıyorum. Üzerinize alınmayın lütfen. Fiyatı avantajlı bir ürün gördüğümde de aynısını yapıp tavsiye ediyorum. Biraz hastalık mertebesinde diyelim. Sıkı takip ederim. 

Gramma 2 adet kaldi

Geçen 4 balığı 1000 TL ye aldı, bu satış dinamiklerine göre bu 5 balık toplamda 1250 etmesi lazım????

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler Merhaba fiyatlar ile ilgili olarak gerçekten balık fiyatları ve canlı fiyatları çok pahalı.

Birde yurt dişı fiyatlarını atıyorsunuz ancak, 250 euro x 10  yaparsanız türkiye ye göre fiyatlandırma yapmıs olursunuz, avrupaya göre değil.

Şayet 250 euroluk bir canlıyı veya ürünü, 250 tlden satarsanız avrupaya göre fiyatlandırmıs olursunuz. Avrupalı için onun fiyatı 250 birim... 2500 birim değil

Pahali olmasina ragmen canlilarin tumu satilmistir.

Yeni yuvalarinda saglikli ve uzun omurleri olur umarim. 

Hayırlı ugurlu olsun. Pahalı degil fiyatları, bizim alım gücümüze göre pahalı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar