Keşfet

Flower Sand Anemon

agilacan

Yeni Üye
Ad Soyad
Ali
arkadaşlar tankımda 4 adet var hepsinin rengi aynı beyazdır,

açtığı zaman avuç içinden biraz büyük oluyo, yer değiştirebiliyor, akıntıyı seviyolar ve olduğu yere mitil atıyolar :)

fiyatı 60 tl'dir.

istenilene yere yollayabilirim.

Ben Kayseri'deyim

arkadaşlar domates anemonuyla benzerliği yoktur

fiyat günceldir

arkadaşlar fiyat güncel 50 liradır.

bunların bir diğer adı da christmas tree imiş onuda yeni öğrendim

bilgi olarak geçmek isterim

christmas tree çok farlı bir canlı türüdür. foto sentetik değildir. piyasada bilinen bir kaç tane christmas tree mevcuttur.

sizdekiniz asıl adı kum anemonu (flower sand anemone) dur

host canlı değildir. diğer anemone türlerinden bir daha dayanıklı ve daha az dolaşmayı seven canlılardır.

bazı christmas tree türleri

p-84783-christmas-tree.jpg

06-01a-350.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
ikaraoğlu kardeşim maaşallah sende baya bi zamanını vermişin bu işe belli oluyo , bana bi arkadaş söyledi ben bilmiyodum, şimdi sende böyle diyosun seninkide doğrudur :)

ikaraoğlu kardeşim maaşallah sende baya bi zamanını vermişin bu işe belli oluyo , bana bi arkadaş söyledi ben bilmiyodum, şimdi sende böyle diyosun seninkide doğrudur :)

:)ikimizinkininde doğru olması gibi bir durum olmaması lazım. birisi yanlış biliyor. acaba o mu ben mi. şimdi kendimi yargılıyorum :)

:)ikimizinkininde doğru olması gibi bir durum olmaması lazım. birisi yanlış biliyor. acaba o mu ben mi. şimdi kendimi yargılıyorum :)
göndermiş oldugunuz resimler dogru olanlarıdır kendinizden suphe etmeyin :)

ikara kardeşim seninki doğruymuş google'dan baktım :)

güncelll

güncelll

Leather coral frag ile takas eder misin_?

Eyvallah.. Hayırlı satışlar..

Konu görüntüleyen kullanıcılar