Keşfet

Fluval edge nano

rodent

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan
Merhabalar. 46 lt fluval edge ile nano bir resif kurma çalışmalarına başladım. Ekipmanları yavaş yavaş alıyorum, şuan elimde

tunze 9001 ps

fluval cp1 dalga motoru

fluval e300 ısıtıcı vb ekipmanları aldım. Sizce bu ekipmanlar yeterli gelirmi ve birde kendi aydınlatması 7600 K  42 led ten oluşuyor (39 günışığı 3 gece mavisi) bunları değiştirmek istiyorum PowerLed ile sizce renkseceneği ve hangi güçte led taktırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyayı görüntüle 36198

gayet güzel görünüyor hayırlısı olsun..

Bir gelişme var mı? Aydınlatmasını nasıl çözdün?

Arkadaşlar selamlar,bende de Fluval edge 46 litre bir akvaryum var,yeni yeni kuruyorum. PS konusunda sıkıntı yaşıyprum. Bu akvaryuma uyumlu bir PS var mıdır,kendi haznesine girecek bir PS. Fluval Nano Marine diye bir tane var ama Türkiye'de yok maalesef..

Yardımcı olursanız cok mutlu olacagım

Tunze 9001 arkadaki sump kısmına uygun, ben arkadaki bölmeye uygun bir cam kestirdim bu şekilde herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Arkadaşlar selamlar,bende de Fluval edge 46 litre bir akvaryum var,yeni yeni kuruyorum. PS konusunda sıkıntı yaşıyprum. Bu akvaryuma uyumlu bir PS var mıdır,kendi haznesine girecek bir PS. Fluval Nano Marine diye bir tane var ama Türkiye'de yok maalesef..

Yardımcı olursanız cok mutlu olacagım

Tamam cok teşekkür ederim.. Bir de QQ1 cıkmış yeni o da olur diyorlar,kararsız kaldım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar