Keşfet

Fluval Edge Yeni Resimler

MAŞALLAH güzel olmuş tankınız yalın ve sade..

kumu kalın tutmanız çok iyi nitratı tolere edebilmesi için faydalı oluyor.

Maşallah rengarenk ve ışıl ışıl. Dalga motoru aşağıya mı bakıyor? Bence yukarı su yüzeyine doğru çapraz kaldırsanız suyun gaz alış verişi açısından faydası olur.

İnanın çok faydalı oldu bende onun yönünü bir türlü bilemiyordum. Ama o zamanda alttaki anemonlar hic salinim yapamiyor. Bu onkara bir zarar verir mi 

İnanın çok faydalı oldu bende onun yönünü bir türlü bilemiyordum. Ama o zamanda alttaki anemonlar hic salinim yapamiyor. Bu onkara bir zarar verir mi 
altta anemon göremiyorum ben ?

Belki yanlış biliyorum bunu da cogu şey gibi,sol alttaki yeşil uzun kollu canlının adı anemon değil mi 

Belki yanlış biliyorum bunu da cogu şey gibi,sol alttaki yeşil uzun kollu canlının adı anemon değil mi 
o mercan  euphyilla  familyası torch coral benim sorma amacım benim göremediğim sağda solda anemon (omurgasız) bir canlı varsa yeni kurulum için uygun olmadığından dolayı 

hepimiz ilk başta birşey bilmiyorduk zaman la öğrendik hala öğrenmeye devam ediyoruz önemli olan bu hobiden keyif almak doğru yönlendirmek.

Bol bol makaleleri kurulumları özellikle nano akvaryumlar bölümünü gözden geçirin, okuyunuz çok güzel deneyim birikimleri var 

bu arda dalga motorunu karşı cama alttan yukarı vuracak şekilde (yani içerde döngüsel bir akıntı sağlayacak) şekilde konumlandırabilirsiniz

keyifli hobiler

Konu görüntüleyen kullanıcılar