Keşfet

Forum Teması

agah61

Yeni Üye
Ad Soyad
Agah
merhabalar, forum teması değişmiş. sadece bende mi böyle genel bir değişiklik mi . yani tema seçilebilir durumda mı. bu çok karışık ve yorucu olmuş

Reklam günümüzün vazgeçilmezi lakin bişey okımak istediğinizde reklamı kapatamıyorsunuz bu biraz enteresan olmuş. X işaretine bassanız dahi reklama giriş yapıyor bu konuda sanırım biraz çalışma yapılmalı. Bilgileirnize sunarım.

Telefondan mı giriş yapıyorsunuz Agah Bey yoksa bilgisayardan mı?

Yok ne haddimize Feza Bey. Google reklamları sizin arama geçmişinize göre otomatik olarak çıkıyor genelde. Tanrı kelimesini arattıysanız daha önce Google'da, bu tür bir reklam çıkartmış olabilir karşınıza.

100 ya da üzeri mesaja sahip, forumu aktif kullanan üyelerin yani 'Yeni Üye' dışındaki üyelerin daha az reklam görmesini sağlayacağız en kısa sürede.

bilgisayardan erişim sağlıyorum

Yok ne haddimize Feza Bey. Google reklamları sizin arama geçmişinize göre otomatik olarak çıkıyor genelde. Tanrı kelimesini arattıysanız daha önce Google'da, bu tür bir reklam çıkartmış olabilir karşınıza.

100 ya da üzeri mesaja sahip, forumu aktif kullanan üyelerin yani 'Yeni Üye' dışındaki üyelerin daha az reklam görmesini sağlayacağız en kısa sürede.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Selim Bey. 

50 yaşıma geldim, Tanrı’yı bir tek Google’da aramadım. Hem zaten aramaya da gerek yok, zira O her yerde. 

Neyse, üzerinde durmayalım. Ancak herkes dikkatli olmalı, internette ne aradığına dikkat etmeli demek ki! Maazallah, karşısına hiç olmadık bir yerde hiç olmadık bir reklam çıkıverir  

?

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri