Keşfet

Fosforlu Polyp Kayası Ve Musromm

fazil 1905

Yeni Üye
Ad Soyad
fazıl yılmaz
polyp kayasında 30-35 kafa var. gayet sağlıklı 40 ytl

musroom kayasında 4 sarı 1 adetde büyük kırmızı yeşil kafa var. 30 ytl

sarı renk dediğiniz mushroomlar sarı renk değilde ölmek üzere olan mushroomlar gibi geldi bana.

sarı renk dediğiniz mushroomlar sarı renk değilde ölmek üzere olan mushroomlar gibi geldi bana.

o musroomlar yaklaşık 3 aydır bendeler ve hep bu renkteler :) daha önceki sahibindede yaklaşık 1 yıldır bu renkteler. renkleri sarıdır ve ölmek üzere değiller.

bende başka bir kaya üzerinde daha olduğu için satıyorum. canlı çeşidini arttırmak için.

Fazıl bey resimlerini paylaştığınız canlılar sizden önce kötü akvaryum koşullarına maruz kalmış olabilir, hem palythoa hemde mushroomlarda ciddi doku kaybı oluşmuş ve zooxanthellaeları kaybetmişler,zira sizin ilanınızı baltalamak gibi yada negatif etkilemek gibi bir niyetim yok sizinde iyi niyet ve anlayış göstereceğinizi düşünüyorum.

Bende Bahadır abinin söylediklerini kastetmek istedim zaten. ilanı kötülemek gibi bir amacımız tabi ki yok ama uygun olmayan akvaryum koşullarında bulunmuş uzun süre. İleride sorunla karşılaşmamanız için bir uyarı sadece bizimki.

saygılar....

o musroomlar yaklaşık 3 aydır bendeler ve hep bu renkteler :) daha önceki sahibindede yaklaşık 1 yıldır bu renkteler. renkleri sarıdır ve ölmek üzere değiller.

bende başka bir kaya üzerinde daha olduğu için satıyorum. canlı çeşidini arttırmak için.

bilgi paylaşımı için teşekkür ederim ben sizler kadar tecrübeli olmadığım için bu konuda israr etmeyeceğim kötü niyetli yazmadığınızıda biliyorum. bu sebeple musroomları isteyen bir arkadaş var ona hediye göndereceğim . en azından kayadaki diğer sağlıklı kırmızı yeşil musroom kayaya yavaş yavaş yayılacaktır.

yani yazdıktan sonra pişman olduğumu bilmenizi isterim. çünkü işinize karışmak haddimize bile değil. birza iyot dozlayın, istediği ışığı ve akıntıyı verin (zaten fazla akıntı sevmiyorlar). su değerlerinizde iyiyse diğer mushroomlar hızla çoğalacaktır. kötü durumda olanlar için yapılacak bir şey var mı bilmiyorum.

saygılar..

polyp satılmıştır.

musroom kayası hediye verilmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar