Keşfet

Fosforlu Yeşil Ve Mor Candy Cane & 20 Kafa Xenia Ve 20 Kafa Kırmızı Mushroom Kayası

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Daha farklı canlılar almak istediğim için uzun süredir bende olan aşağıdaki canlılar satılıktır. İrtibat ÖM veya 0532 3667566. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen tarafları veya denk gelirse ortak nokta & kargo. Takas olarak Octopus, Torch, Hammer, Brain vb. türlerde LPS canlılar ile altını üstünü anlaşabiliriz.

Canlıların fotoğraflarını sabah işe gelirken çektim, ışık yeni açıldığından biraz sönük gibi çıkmışlar. Hiçbirinde hiçbir sorun yoktur, Candy Cane' ler vb. kocaman şişerler gün boyunca.

10 kafadan fazla Fosforlu Yeşil Candy Cane                                                                            50 TL

9-10 kafa gibi özel tür mor Candy Cane                                                                                    60 TL

2 yapışık kayada toplam 20+ kafa Xenia ve 20+ kafa kırmızı, uçları sarı Mushroom                 150 TL

i8en.jpg

ua3e.jpg

ul34.jpg

10+ kafa fosforlu yeşil Candy Cane Zatek Zafer' e satılmıştır.

GÜNCEL LİSTE:

9-10 kafa gibi özel tür mor Candy Cane                                                                                    60 TL

2 yapışık kayada toplam 20+ kafa Xenia ve 20+ kafa kırmızı, uçları sarı Mushroom                 150 TL

Mor Candy Cane de satıldı. Canlıları alanlar güle güle büyütsünler.

GÜNCEL LİSTE:

GÜNCEL LİSTE:

Eser bey xenia kayası ile mashroom kayasını ayırma şansınız yok mu?Bana xenia lazımmashroombendede bol miktarda.

Mümkün olduğunca ayırmaya çalışırım ama her iki kayada da hem Xenia, hem de Mushroom var, ayırmaya çalışırken biraz zarar görebilirler. Bence ikisini de alın rahat edin, güzel ve büyük koloni gerçekten.

Teşekkür ederim Eser Bey mashroom heryeri kaplayacak yakında.Akvaryumda küçük olunca hoş durmuyor.Burda elimden çıkaramam alsamda.

GÜNCEL LİSTE:

Mushroom ların bir kısmını kıramayacağım birine verdim ve Xenia' lar bu arada çoğaldı.

GÜNCEL LİSTE:

2 yapışık kayada toplam 30+ kafa Xenia ve 10+ kafa kırmızı, uçları sarı Mushroom                 150 TL

Mushroom ların bir kısmını kıramayacağım birine verdim ve Xenia' lar bu arada çoğaldı.

GÜNCEL LİSTE:

2 yapışık kayada toplam 30+ kafa Xenia ve 10+ kafa kırmızı, uçları sarı Mushroom                 150 TL

GÜNCEL LİSTE:

GÜNCEL LİSTE:

Xenia' lar camlara falan tırmanmaya başladılar, yer-gök Xenia oldu; 40-50 kim bilir kaç dal var. Çok fazla Nitrat emdiklerini düşünüyorum ve Nitrat' ım sıfırlanıyor. Nitrat problemi olan kişiler için birebir çözüm olan bu canlıları kayalardan, camdan vb. ne varsa çıkarıp vereceğim. Bol sayıda Xenia için istediğim fiyat toplam 150TL dir.

Eser bey mashroomları ayıramaz mısınız?Daha öncede sormuştum ama belki fikriniz değişmiştir.Ben xeniaları almak istiyorum.

Maalesef bir arkadaş gelip her şeyi aldı ve elimde satılık bir şey kalmadı :-(

Canınız sağolsun Eser Bey.Xenia almayı istiyorum başka şeye yerim kalmadı onuda bir türlü temin edemedim:D

Başka yeni bir başlık açmadan buradan yazayım dedim. Dün akvaryuma bakarken biri fosforlu yeşil ve diğeri mor olan 2 tür Polyp' imden kenarlardaki yumurtadan büyük boyda kayalara zıplama olduğunu gördüm. Her iki kaya üstünde de en az 30-40 kafa var. Aynı Polyp' den bende çok olduğu için satmak veya LPS ile takas etmek istiyorum.

Yumurtadan büyük kayada 30-40 kafa fosforlu yeşil Polyp                   40 TL (veya her tür LPS takaslı)  

Yumurtadan büyük kayada 30-40 kafa mor renk Polyp                         40 TL (veya her tür LPS takaslı) 

İrtibat ÖM veya 0532 3667566. Teslimat Kurtköy Sabiha Gökçen tarafları veya kargo

z5tt.jpg

Yukarıdaki fotoğraftaki 2 canlı satılıktır:

Yumurtadan büyük kayada 30-40 kafa fosforlu yeşil Polyp                   40 TL (veya her tür LPS takaslı)  

Yumurtadan büyük kayada 30-40 kafa mor renk Polyp                         40 TL (veya her tür LPS takaslı)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri