Keşfet

Foxface

trknr

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan
Akvaryuma büyük geldiği için takas etmek istiyorum. damsel grubu harici reef uyumlu küçük balıklarla ya da mercan türleri ile takas olabilir.

İletişim Ö.M

Benim balık bi barınamadı bi yerde. :)

merhaba,size öm,den mesaj göndermiştim sanırım almadınız bende istedikleriniz var. tel: 0535 307 57 84 ararsanız konuşurz

Güncel .fiyat olarak 80 ytl dir.

70 ytl

BENİM SİXLİNE NE YAKIKIŞIR :rolleyes: SENİN TANKA

adam 10 usd lik baliga 60usd lik baligi versin hey allam yarabbim....

60 ytl. cuma gününe kadar vermem lazım.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bu kadar ucuza kapılması lazım bu balığın :)

Akvaryumda hangi balığa zarar verdiğini yazarmısın zira sana onu satan yellow tang la anlaşamadığını söyleyerek satışa çıkarmıştı eğer sende başka bir türede zaraar verdiyse bunu belirtte alanın canıda yanmasın

ben bu yüzden talip olmaya açıkcası çekiniyorum.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Foxface sakindir benim bildiğim :blink: Büyük diye satıyo balığı 200 litreye fazla zaten o balık.

çok sakin bir balık. kesinlike hiç bir balığa karşı agresif bir tutum görmedim. aldığım arkadaşın yellow tangi bunu sıkıştırıyormuş yani fox da sorun yok :) . sadece 200 lt ye büyük geldi.

Şu an bir arkadaş için rezerve durumda bugün içinde tekrar bilgi geçerim.

Balık benden Hakan Bey'e gitti boyutuna göre son derece sakin bir balıktır hiç bir canlı ile anlaşmazlığı yok ne mercan ne balık.Bende iken benim akvaryumumdaki yellow tang bu balığı biraz rahatsız ettiği için ben hakan beyle takas ettim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar