Keşfet

Frag Mercan Yapıştırıısı

line03

Yeni Üye
Ad Soyad
Salim YAZICI
arkadaşlar fragları kayalara yapıştırmak için malzeme elinde olan varsa yada bulabileceğim yerin bilgisini verirse sevinirim

teşekkür ederim

saygılar

poseidonda vardı diye biliyorum.

jel japon yapistiricisi... tekzen vs..

Mercan Çiftliği Deniz Şişman hem jel formunda hemde epoksi olarak var. Poseidon da var yani hemen hemen bütün firmalarda var. Ama tavsiye isterseniz en kolay kullanılanı jel olan yapıştırıcılar

allah seni davul ,benide zurna etsin emi

ben gelirken sana uhu yada ağaç tutkalı getiricem başka bir yapıştırıcı sakın alma :)

( aman ha benim yazdıklarımı sakın kullanmayın espri olarak yazdım )

suyun icinde yapistiracaksaniz epoksi kullanin

Jel de su içinde tutabiliyor

Evet tutuyor ama su içinde yapıştırırken çok dikkatli olmak lazım. Eğer tüpün içine su kaçarsa tüm tüp kaskatı oluyor. Sonra çöp.

herkese teşekkürler aranan kan bulunmuştur.

bu arada jel yapıştırıcıyı tüple birlikde değilde ayrı bir şekilde akvaryuma sokup yapamazmıyız.

Salim bey ben şöle yapıyorum. Mesela bi fragı yapıştıracaksam jelle jrli fraga sürüyorum ve hızlı bi şekilde akvaryumun içinde yapıştıracam yere direk tutturuyorum ve her seferinde işe yarıyor :)

Salim bey ben şöle yapıyorum. Mesela bi fragı yapıştıracaksam jelle jrli fraga sürüyorum ve hızlı bi şekilde akvaryumun içinde yapıştıracam yere direk tutturuyorum ve her seferinde işe yarıyor :)
Bu jel dediğiniz yapıştırıcının markası nedir acaba ve nerelerde bulunur?

akfix in mermer yapıştırıcısı var 3 ytl ye,tozla sıvıyı karıstrysun macun kıvamına geliyo oda fragları kesin yapıstırır mermer yapıstırdıgına göre ama suya bi zararı varmı bilmiyorum o yuzden cesaret edemedim kullanmaya..

akfix in mermer yapıştırıcısı var 3 ytl ye,tozla sıvıyı karıstrysun macun kıvamına geliyo oda fragları kesin yapıstırır mermer yapıstırdıgına göre ama suya bi zararı varmı bilmiyorum o yuzden cesaret edemedim kullanmaya..
Mermerin olmadığını biliyorum ama yapıştırıcısı nedir bilemedim. İçeriğini buraya yazsanız belki bi bilen çıkar.

vallahi yarın bi bakıyım içeriğini yazıyım,fragları cok saglam yapıstırır buna süphem yok cünkü,ayrıca hesaplıda..

ben sun fix kullanıyorm bi sorun yaşamadm

Konu görüntüleyen kullanıcılar