Keşfet

Frag Satın Almak Için Macro Algea Arıyorum.

kaelthas

Yeni Üye
Ad Soyad
Sinan Çelik
Merhaba Forum sakinleri;

bir kaç akvarist arkadaşımızda selim yada türker beyin dağıttığı kırmızı bir macro algea varmış. ben bu algeaya kafayı takmış durumdayım =) elinde olupta frag satmak isteyen olursa satın alabilirim.

algler Rys nickli arkadaştan bedelsiz temin edilmiştir. kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Fotoğrafı var mı?

Nasıl birşey bu kırmızı algler... Merak ettim..

Elinde fazla olan varsa bende isterim :)

var, şölye bişidir.

nano54lw.jpg

Oooo Süpermiş :D

Bende istiyooom :D

ben bundan veya bunu gibi bise marmariste icmelerde görsmütüm...kücük fraglar varsa bende isterim valla :)mashromm poliy s boy anemon

meraba arkadaşlar,

öncelikle "kealthas" kardeşe çok selam ederek başlıyorum...

görmemiştim msj - estağfurullah hocam ne demek yauw, hem bak bu vesileyle tanışmış da olduk... nerede hareket orada bereket demişler ne de olsa... :)

esasen elimde benim de çok fazla yok aslında...

kırmızı olarak 3 4 çeşit macro algea var ancak çok az dediğim gibi - büyüyolar ama paşa paşa...

can bey size nasıl ulaştırırız bilmem walla (izmir'liyiz gerçi serde...), yusuf bey ise - seve seve tabii ki, rear canlılara ait herhangi bi frag var ise elinizde neden olmasın diyorum..?! :) - yoksa da farketmez bu arada, yanlış anlamayın...

sonuç itibariyle - "papik" ve "Can Bakır" için iki parca alg daha çıkartabilirim... o kadar sanırım. (not: parçaları aldığınızda, boyutları yüzünden hayal kırıklığına uğrayacaksınız büyük ihtimalle.!! :D )

haber bekliyor olacağım.

cok selam ettim ben...

rys

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fahri hocam çokta şart değil. Lütfen kendinizi zorunlu hissetmeyin bu konuda..

Benim çok hoşuma gittiğini belirtmek için söyledim zaten.. İlla olması şart değil.. Ama göndericem illa diyorsanız hayır demem :)

SAYGILARIMLA..

benimkiler büyüsün ben yollarım size kargoyla. baharda kargoyla gelse birşeyde olmaz zaten, bu mevsimde riskli olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar