C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 2 Nis 2008 #2 Merhabalar, bir kac fraglar... kusura bakmayin, base fotoraflar pek iyi degil. Teslim yere: Besiktas Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Nis 2008
L lanaya Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2008 Mesajlar 102 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Hakan Kabaer 2 Nis 2008 #3 Bu son resimdekilere mantarlar dahilse alacağım chris bey =)
H hakan38 Yeni Üye Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 393 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad Hakan 2 Nis 2008 #4 selamlar Ankardan 1 ve 2 i ben almak isterim selamlar saygılar acro ve monti
Konu Sahibi C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 2 Nis 2008 Konu Sahibi #5 Kusura bakmayin...tam o ücü hemen satildi!!! Ama bir fotoraf koymaya unuttum...bir kirmizi monti digitata...tas ila ve 5 kollu. 50 YTL
Kusura bakmayin...tam o ücü hemen satildi!!! Ama bir fotoraf koymaya unuttum...bir kirmizi monti digitata...tas ila ve 5 kollu. 50 YTL
P percula Yeni Üye Katılım 8 Haz 2007 Mesajlar 1,096 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Ad Soyad Onur 3 Nis 2008 #6 Hayırdır akvaryum mu dağılıyor düzenleme mi ?
F FoMP Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2008 Mesajlar 245 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad burak 3 Nis 2008 #7 Merhaba Chris Bey, ÖM çekmeye çalışıyorum ama hata msj'ı veriyor ? Selam ettim...
Konu Sahibi C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 7 Nis 2008 Konu Sahibi #8 Yesil blastomussa, yesil monti digitata ve Xenialar kaldi...
J jeanlouis Yeni Üye Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 453 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Kerim GÜLMEZ 7 Nis 2008 #9 ChrisIST' Alıntı: Merhabalar, bir kac fraglar... kusura bakmayin, base fotoraflar pek iyi degil. Teslim yere: Besiktas Genişletmek için tıkla ... Bu mu kaldı chris bey ? Cumartesıye kadar bekletirseniz almak isterim
ChrisIST' Alıntı: Merhabalar, bir kac fraglar... kusura bakmayin, base fotoraflar pek iyi degil. Teslim yere: Besiktas Genişletmek için tıkla ... Bu mu kaldı chris bey ? Cumartesıye kadar bekletirseniz almak isterim
Konu Sahibi C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 7 Nis 2008 Konu Sahibi #10 evet duruyor! KIRMIZI monti digitata da var...ve baska yesil montiler ...cumartesi calisiyorum...hemde istanbul disinda! Nasil yapalim?
evet duruyor! KIRMIZI monti digitata da var...ve baska yesil montiler ...cumartesi calisiyorum...hemde istanbul disinda! Nasil yapalim?
T trknr Yeni Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 96 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ad Soyad Hakan 7 Nis 2008 #11 ben alırım istersen Kerim sen benden cumartesi günü alırsın. Chris' Alıntı: evet duruyor! KIRMIZI monti digitata da var...ve baska yesil montiler ...cumartesi calisiyorum...hemde istanbul disinda! Nasil yapalim? Genişletmek için tıkla ...
ben alırım istersen Kerim sen benden cumartesi günü alırsın. Chris' Alıntı: evet duruyor! KIRMIZI monti digitata da var...ve baska yesil montiler ...cumartesi calisiyorum...hemde istanbul disinda! Nasil yapalim? Genişletmek için tıkla ...
J jeanlouis Yeni Üye Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 453 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Kerim GÜLMEZ 7 Nis 2008 #12 O zaman ikimizinde müsait olduğu bir hafta sonu gelirim ben Chris bey, fraglar mevcut nasılsa
Konu Sahibi C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 7 Nis 2008 Konu Sahibi #13 Ahhh, süper oluyor Hakan... gecen Hafta sonu da calistim...bu ve sonraki haftasonu Istanbul da olmiagacim!
Ahhh, süper oluyor Hakan... gecen Hafta sonu da calistim...bu ve sonraki haftasonu Istanbul da olmiagacim!
J jeanlouis Yeni Üye Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 453 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Kerim GÜLMEZ 8 Nis 2008 #14 trknr' Alıntı: ben alırım istersen Kerim sen benden cumartesi günü alırsın. Genişletmek için tıkla ... abı olur ya neden olmasın nasıl olsa gelcem sana zaten ok o zaman sen alırsın Chris beyden
trknr' Alıntı: ben alırım istersen Kerim sen benden cumartesi günü alırsın. Genişletmek için tıkla ... abı olur ya neden olmasın nasıl olsa gelcem sana zaten ok o zaman sen alırsın Chris beyden
J jeanlouis Yeni Üye Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 453 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Kerim GÜLMEZ 8 Nis 2008 #15 Chris bey ÖM attım ama...
Konu Sahibi C Chris Yeni Üye Katılım 5 Ara 2006 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad Christian F. 8 Nis 2008 Konu Sahibi #16 Arkadaslar...fraglar satilmis...yesil montiler ve Xenialar haric - onlar bitmeeezzz