Keşfet

Gece dalga motoru çalışması

sonofpoison

Yeni Üye
Ad Soyad
Sohal tang
Arkadaslar selamlar

Jebao jecod cp55 dalga yapıcı aldım 400 litrede kullanıyorum minimum ayarda çok güçlü olduğu için

Ürünün bir modu war 5 dk çalışıyo 5 dk duruyo kullanan arkadas warsa yardımını rica ederim

bu prensipte çalışmasının dez awantajı warmıdır?

ilaveten mewcut akıntı sürekli olmalımı

baluklar uyku moduna geçince kapanmalımı

500 litrelik akvaryumumda 3 adet rw8 kullanıyordum. Akvaryumu değiştirdim 150lt'ye düşürdüm. 70x70x40h akvaryumumda markasını unuttuğum 2 adet mini dalga motoru ile 1 adet rw8 kullanıyorum şu an. Rw8 en küçük ayarda ortalığı kaldırdığı için adaptörünü 24v yerine 15v kullanmaya başladım ayarı tam oldu. "Dur kalk"lar motoru yorduğunu biliyorum ama benim yaptığımın da zararı var mıdır bilemiyorum. 6 aya yakındır bu şekilde kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sorunuzun cevabı olmadı farkındayım ancak bu da bir seçenek olarak aklınızda bulunsun.

Tesekkür ederim alakanızdan dolayı

takıldığım nokta gece balıklar ı uyku modunda sürekli aynı tonda dalga yorarmı 

stres e neden olurmu

Olması gerekenden güçlü değilse neden yorsun ki. Bazı dalga motorlarında dur kalklı mod bile yok sürekli üfleme yapıyorlar. Ama rw4 kullanıyorum gece moduna geçtiğinde aynı seviyede sürekli moda geçiyor. Gece dedikleri o. Fakat bu çok daha sert olmuş oluyor. Çünkü dur kalk yapınca gücü azalmış oluyor. O yüzden ben gece modu kullanammıyorum. 

Değerli yorumlarınız için tesekür ederim

320 litre tankta 2 rw 8 kullanıyorum en son c modu var onu kullanıyorum bu modda 1. motor çalıştığında 2. motor duruyor 1. motor durduğunda belli zaman sonra 2. motor devreye giriyor devamlı sirkülasyon oluyor sizinkinde sürkilasyonun 15 dakika durup çalışması sorun olmaz sanırım1 kaç saatten sonra sorun olabilir  

Konu görüntüleyen kullanıcılar