cagribayram07
Yeni Üye
herkese iyi akşamlar, 7-8 aylık 60x40x25h alt sumplı tankım var, pro4 nano ve curve a5 kullanıyorum ayrıca akıntı güçlü toplam su 90 litre civarı, tankı kurarken af canlı kum ve bio s kullandım. s boy blue tang ve 4 s boy paylaçom var. son haftalarda spslerde ciddi derecede beyazlama görüyorum polip açıyorlar ama renkler çok açık bunun dışında torch kolları %50 daha az uzatıyor hummerın siyah yerleri açık siyah sarı yerleri açık sarı renge döndü genel olarak bi renk kaçması söz konusu tankta, zoalarda ve acanlordda olumsuzluk bulunmuyor. aminoasit vitamin phyto mix power food veriyorum karkı olarak reef tonic kullanıyorum
kh 8 ca 390 nitrat 0.5 potasyum 400 fosfat 0 çıkıyor. nitrat düşük diye bol yemleme yapıyorum
sps eklemeri yapıcam ama tanktaki genel sıkıtıyı bir türlü çözemedim aynı sorunla karşılaşmış tecrübe etmiş bi arkadaşın yardımına ihtiyacım var
kh 8 ca 390 nitrat 0.5 potasyum 400 fosfat 0 çıkıyor. nitrat düşük diye bol yemleme yapıyorum
sps eklemeri yapıcam ama tanktaki genel sıkıtıyı bir türlü çözemedim aynı sorunla karşılaşmış tecrübe etmiş bi arkadaşın yardımına ihtiyacım var