Keşfet

Gerçek Canlı Kaya 100 Kg (Diyarbakır)

ecmy

Yeni Üye
Ad Soyad
Engin
Yaklaşık 6-7  yıllık full coraline alg kaplı 100 kg+ canlı kaya.    Kg= 8 tl           Kayalarda aptasia vs zararlı hiçbir canlı yoktur. İçlerinde Pod,Brista worm, Limpet bol miktarda mevcuttur. Tayin nedeniyle akvaryumu kapatmaya karar verdim. Kayalardan sonra canlılarıda satmayı düsünüyorum. İsteyen olursa tüm akvaryumu satabilirim. Akvaryum boyutları 130x60x60 Sump 80x40x40

Engin YALÇIN  506 868 36 46

Ekli dosyayı görüntüle 21158

Ekli dosyayı görüntüle 21159

Ekli dosyayı görüntüle 21160

Yaklaşık 6-7  yıllık full coraline alg kaplı 100 kg+ canlı kaya.    Kg= 8 tl           Kayalarda aptasia vs zararlı hiçbir canlı yoktur. İçlerinde Pod,Brista worm, Limpet bol miktarda mevcuttur. Tayin nedeniyle akvaryumu kapatmaya karar verdim. Kayalardan sonra canlılarıda satmayı düsünüyorum. İsteyen olursa tüm akvaryumu satabilirim. Akvaryum boyutları 130x60x60 Sump 80x40x40

Engin YALÇIN  506 868 36 46
merhaba akvaryum kaç yıllık ne kadar istiyrsun

balıkların fiyatlarını yazarmısın birde kayaların fiyatı son ne olur

Masallah cok guzel baliklar ve canlilar. Tekrar daha guzelini kurarsiniz insallah.

balıkların fiyatlarını yazarmısın birde kayaların fiyatı son ne olur
Balıkları şehir dışına göndermem problem oluyor. Canlılar  büyük oldukları için en az 20 litrelik bidonla hava motoruyla göndermem gerekiyor. Oda mümkün değil. Ancak yerinden alacak arkadaşlara yardımcı olurum. Yolu Diyarbakıra düşen arkadaşlara söylediğim gibi paket yapar veririm.

Masallah cok guzel baliklar ve canlilar. Tekrar daha guzelini kurarsiniz insallah.
Teşekkür ederim. İnşallah çok daha güzeli nasip olur. Batıya döndüğümde Fish Room yapmak istiyorum. Aslında canlılarımı satmak istemiyorum. Hepsininde ayrı ayrı akvaryum.com'da yarışma dereceleri  var. Belki Diyarbakır'dan isteyen olur diye ilan verdim.

Kayaları Ptt Kargo ile tüm şehirlere gönderim yapabilirim. 25 kg a kadar 20 tl'ye taşıyorlar.

Ptt kargoyla gelirse kayalar canlı kalmayabilir.

Ptt kargoyla gelirse kayalar canlı kalmayabilir.
Bende öyle düşünüyordum ancak sürekli gönderen arkadaşlardan isteyenler oldu. Gazete kağıdına sardıktan sonra akvaryum suyuyla ıslatıp paketleyip gönderdiğimizde bir problem olmuyormuş.

Engin bey merhabalar

Kaya satışı bittikten sonra canlılar için görüşmek isterim

Ne zaman müsait olursunuz acaba

Kalan kaya miktarı 50 kg. toplu alımda kargo benden. Türkiyenin heryerine.

Kalan kaya miktarı 30 kg. toplu alımda kargo benden. Türkiyenin heryerine.  Kayaların büyükleri kaldı. 5 adet (Biri büyük40-45cm civarı bol gözenekli full koralinealg kaplı 13kg istenirse parçalanabilir. Diğerleri 5-7kg arası)  Şehir dışına canlı gönderemiyorum.

eXG1rj.jpg

wb1Xd0.jpg

Kayalar satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri