Keşfet

Ghl Sa4 Dozaj Pompası,8X80W T5 Armatür, Tunze 6105,newjet 4500, Hydor Koralia 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mekatronik

Yeni Üye
Ad Soyad
Erdoğan
Önceki Resif tankımdan çıkan malzemelerdir. 

1--GHL SA4 Dozaj pompası.Uzatma hortumları ile beraber. Pompaların tamamının üstündeki peristaltik hortumlar ithalatçı firmadan temin edilerek yenilenmiştir. -550 tl-

2-- Armatür resmini özellikle eklemedim. Kendi imalatım Ati sunpower kopyası 8x80 watt armatürdür. 8 adet tridonic atco dimmable balast kullanıldı, dimleri bağlı değil,istenirse yapılabilir. Her kanal ayrı ayrı yanar. Kasa tamamen alüminyumdan yapılmadır. Reflektörler orijinal ati reflektörüdür ve ilk günkü gibidir(pleksi ile kullandım. 2 adet soğutucu fan ile ısınma derdi yapmaz. Dijital programlayıcısı mevcut. Programlayıcı kendi yaptığım üründür,menü geçişleri sayesinde fonksiyonel ve kullanımı oldukça basittir.Alan arkadaşa tel vereceğim,ürün 2 sene boyunca kullanıcı hataları hariç garantim altındadır.Kullanılabilecek durumda olan t5 flolarla beraber verilecektir. --700 tl-- (detaylı bilgi için özel mesaj veya telefon)

3--Tunze 6105 Kutu içeriği tamdır. 3 ay kullanılmış,ve temizliği yapılmıştır. --550 tl--

4--Newajet 4500 Kutu içeriği tamdır. 3 ay kullanıldı ve temizliği yapıldı. Daha büyük motor alındığından boşa çıktı. --200 tl--

5--Hydor Koralia 3 Temiz durumdadır. 1 adet yedek porselen mil ile birlikte verilecektir. -- 65 tl--

(Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim)

Ekli dosyayı görüntüle 26846

Ekli dosyayı görüntüle 26847

Ekli dosyayı görüntüle 26848

Ekli dosyayı görüntüle 26849

Moderatör tarafında düzenlendi:
Newajet 4500 verilmiştir.

Armatür Hüseyin bey'e rezerve edilmiştir. Ghl, Tunze ve Koralia günceldir.

güncel

Ghl Dozaj pompası verilmiştir. Malzemeleri alan arkadaşların iyi günlerde kullanmasını diliyorum

Tunze 6105 ve Hydor Koralia 3 günceldir arkadaşlar...

Akıntı motorları satıştan çekilmiştir. İlan kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri