Keşfet

Giesemann 2*24 W T5 Razor Armatür 2Adet Sıfır Ayarında

monark

Yeni Üye
Ad Soyad
Uğur
2 Adet daha yeni alınmıs Razor 24w t5 armatur satılıktır. Adet Fiyatı 200 TL olup ikisi birlikte 350 tl ye verilecektir.

İkisinde de zerre kadar hata yok.

Kutuları mevcuttur.

2 adet te t5 lamba var onlar da 1 hafta yandılar. (Ati aquablue special ve Ati blue plus) ıkı lamba 50 TL --- lambalar 24w ---

İletişim
05324666850
Ugur Küpeli

Moderatör tarafında düzenlendi:
75*60*55h tankimda 4 t5 yanarken ki goruntu bu sekilde. Led kullananlar icin ledin yanina t5 destegi yapmaya birebir armaturler.

Guncel.

e9yre8aj.jpg
2e7aduma.jpg

Yanan lambalar:

Ati blueplus
Ati aquablue sp.
Sylvania coral star
Sylvania aquastar

Hocam çok şık akvaryumun varmış, neden tüm malzemeleri satışa çıkardın, haddim kesinlikle değil ama gerçekten güzel yapmışsınız sistemi üzüldüm açıkçası. Görüntü hakikaten profesyonelce ..hayırlı satışlar dilerim, yorumumu umarım yanlış anlamazsınız .

merhaba ugur bey razor ları sıfır olarak nereden temib ettiniz bende 54 walt almak istiyorum ama yardımcı olurmusunuz  nereden alabaliriz

Hocam çok şık akvaryumun varmış, neden tüm malzemeleri satışa çıkardın, haddim kesinlikle değil ama gerçekten güzel yapmışsınız sistemi üzüldüm açıkçası. Görüntü hakikaten profesyonelce ..hayırlı satışlar dilerim, yorumumu umarım yanlış anlamazsınız .
Estagfurullah. Tesekkur ederim. Tankta ve mobilyasinda mekanik bazi sorunlar cikti. O yuzden degistirmek zorunda kaldim. Yeni yaptirmisken biraz daha buyuk yapayim deyince de isler kontrolden cikti. Malzemeleri degistirmek zorunda kaldim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Guncel

Hayırlısı olsun ne diyelim, yeni kuracağınız da çok güzel olacak o zaman, kurulurken takip ederiz artık. Hayırlı satışlar selamlar.

Lambalar satılmıştır.

T5 armaturler 200 TL/adet günceldir.

1 adet razor armatur kalmıstır. Güncel fiyat 200 TL

3aih.jpg

tw98.jpg

mhj8.jpg

Guncel

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

1 adet Razor armatür güncel.

Guncel

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

Urunlerin tamami satilmistir.