Keşfet

Giesemann Infinity 4X24 T5+ 1X150 Mh

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
Üzerinde hepsi Giesemann olmak üzere, 2 adet Actinic 22.000 K, 1 adet super purple, 1 adet Aquablue Coral T5 ve 1 adet  21.000 K MH ampul mevcuttur. Ampuller, en son tankı revize ettiğim tarih olan 21.02.2015 tarihinde Ekstrem Gökhan 'dan satın alınmıştır. Askı aparatı mevcuttur. Ayrıca armatürde Gökhan 'dan satın alınmıştır.

Bunu yanında, elimde 8 adet daha en yaşlısı 5 aylık olan, renk kombinasyonunu tutturmak için, zevk uğruna alınmış,  24 W Giesemann ve Korallen Zucht marka çeşitli renklerde ampuller, armatürü alacak arkadaşa ücretsiz verilecektir.

Bu armatürü, Gökhan 'nın ısrarlarına dayanamayarak ve aslında 2 adet MP40 ın bağlı olduğu reef linke 2 adet Radion G3 Pro bağlayıp, daha kapsamlı "oynamak" adına elden çıkartıyorum desem... yalan olur :( Gerçekte,  infinity i söküp radionları taktığımda halen infinity evde durursa, hatun beni boşar, asıl sebep budur :)

Şu an 110x60x45h boyutlarındaki ve %80 SPS yüklü tanktaki performasını gayet başarılı bulduğum bu armatürü 700 TL ye satıyorum.

Teslim yeri Bursa dır ancak, çok sık İstanbul' a geliyorum, gelirken getirebilirim. Ekstrem Kadıköy'e bırakabilirim. 

İsteyenlere, armatür halen çalışırken whatsapp tan video/fotoğraf gönderebilir  ya da SKYPE tan canlı olarak izlettirebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Satılmadığı için soruyorum, espri mi hoşunuza gitmedi yoksa fiyat mı? :)

İlanda bi sıkıntı göremiyorum ben

hatta bana göre bu kadar açık sözlü ve samimi olmanız güzel bir şey..

Fiyat güzel espiri fiyata nazaran daha güzel .

Sanırım seçim öncesi diye kimse elindeki nakit parayı harcamak istemiyor :)

piyasa durgun satışlar düşük :(

Daha fazla detay isterseniz Whatsapp tan gönderebilirim... Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın. iPad' in pek iyi görüntü almadığı malumunuzdur zaten...

Ekli dosyayı görüntüle 28302

Yani, seçimlerden sonra sonuca göre insanlar, ya bu hobiye devam edecek ya da bırakacaklar... :)

Vallahi benim keyifim, seçim meçim dinlemiyor maalesef :( keşke bu konuda biraz tutumlu olabilsem...

8 .39 aquareef ile takas düşünürmüsünüz?

Maalesef İlker Bey, 2 adet Radion aldım. Onları kullanacağım...

Bence satmayin,arka odaya falan saklayin. Yarin oburgun kullanirsiniz yine. Bence simdiye kadar yapilmis en kullanisli armatür.

Bence satmayin,arka odaya falan saklayin. Yarin oburgun kullanirsiniz yine. Bence simdiye kadar yapilmis en kullanisli armatür.
Aslında Haklısınız Ömer Bey. Ancak, evde kendime ayırdığım oda öyle bir doldu ki akvaryum malzemeleri ile! Skimmerlar, kafa motorları, dalga motorları falan derken 1 değil 3 tane daha tank kurarım onlarla...

Zaten diğerleri gibi bunu da satmaya kıyamıyorum, n'olur kanıma girmeyin ! :)

Güncel

Taşkın Bey başka neler var ? (Stokta duran başka ekipman) :)

Bu arada aynı armatürü kullanıyorum çok memnunum...

NAC7(PH2500 motorlu), jebao wp10 ve wp25, newjet 1700 ve 3000, Schuran 150 PS, Aquamedic kalsiyum reaktör,tunze 6015-6025,hydor koralina 3, tunze wavebox, daha bilimum ıvır zıvır... İlk aklıma gelenler bunlar.

Ancak, bu ekipmanların bir kısmı ile gönül bağım var. Açıkçası, kopmam zor olur :)

İçlerinden ilgilendiğiniz varsa,görüşürüz...

Abi infinity kullanan 3-5 kişi kaldık,toplanıp parti mi versek? :)
Infinity iyi bence, 2 mavi 2 beyaz t5 , 1 mavi metal ile kullanıyorum çok memnunum...8*54 w bizim ofiste kullanıyoruz, tatlısu akvaryumu gibi...

Full sps tankta ancak sırf t5 güzel oluyor...

Ya metal + t5 , ya led + t5 olmalı bence hem görüntü hem mercan için...

Ufak tank için de led + t5 yok benim bildiğim...

Kısaca daha iyisi yapılana kadar en iyisi infinity benim için :)

Infinity iyi bence, 2 mavi 2 beyaz t5 , 1 mavi metal ile kullanıyorum çok memnunum...

8*54 w bizim ofiste kullanıyoruz, tatlısu akvaryumu gibi...

Full sps tankta ancak sırf t5 güzel oluyor...

Ya metal + t5 , ya led + t5 olmalı bence hem görüntü hem mercan için...

Ufak tank için de led + t5 yok benim bildiğim...

Kısaca daha iyisi yapılana kadar en iyisi infinity benim için :)
Haklısın aslında... Şeytan diyor ki "satma bu armatürü" ama 2 adet radion nun parasını ödedik bile. 

Beyler! Alın artık şu armatürü! Bugün radionlar eve geldiğinde, hatuna ne yalan söyleyeceğimi düşünmek istemiyorum :)

NAC7(PH2500 motorlu), jebao wp10 ve wp25, newjet 1700 ve 3000, Schuran 150 PS, Aquamedic kalsiyum reaktör,tunze 6015-6025,hydor koralina 3, tunze wavebox, daha bilimum ıvır zıvır... İlk aklıma gelenler bunlar.

Ancak, bu ekipmanların bir kısmı ile gönül bağım var. Açıkçası, kopmam zor olur :)

İçlerinden ilgilendiğiniz varsa,görüşürüz...
Konuyu bombalamak gibi olmasın ama :) Şu yukarıdaki araç gereci ilan girsen de, infinity hedef fiyatı tutturdun mu infinity i satışdan çeksen...

Radion uymadı sıkıldın, infinity devam belki de ;)

Yukarıdaki ekipmanı tekrar kullanma ihtimali mi daha yüksek infinity mi?

Mantıklı... fiyat sorun değil aslında, sorun olan armatürün büyüklüğü. Bir de diğer ekipmanları bir şekilde kabullendirdim/sakladım ama bu armatürü nereye koyacağım, onu düşünüyorum : )

Konu görüntüleyen kullanıcılar