Keşfet

Giessmann Matrix Iı Ve Bubble Magus Nac77

Ad Soyad
Mustafa Kemal YILDIRIM
8 aydır kullanmaktayım.Herhangi bir sorunları yoktur.Ekstrem Kadıköy Şubesinden alınmıştır.İkisini birlikte 1650 TL ye vermeyi düşünüyorum.Pazarlık Sünnettir...Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun 

BUBBLE KİNG 250 ile birebir takas yapabilirim.

Sent my iPhone using Tapatalk 2

ikisi içinde 600tl den 50tl artırımla açık arttırma başlatıyorum.ö.m kesinlikle kabul edilmez...
20.05.2013 tarihi saat 21:00 a kadar en çok ücreti verene 22.05.2013 tarihinde ekipmanlar teslim edilecektir.HAYIRLI FORUMLAR...

güncelllll

Marix 2 de hangi Marix ll 54 w mı 39w mı 4 -6-8 lımı ilan çok eksik açılmış bence

kusura bakmayın 8x39 matrix II

giesman kaliteli bir ürün ve alacak kişi sayısıda sınırlı, açık artımayla satlılabilecek bir ürün değil gibime geliyor.

kolay gelsin.

herşeyin hayırlısı...

Bencede .

Ya çok ucuza gider. yada vermekten vaz geçmek zorunda kala bilirsiniz. bu da itibarınız için hoş olmaz

vazgeçecek olduğum şeyi niye arttırmaya koyayım ki...tarih sonunda görüşürüz.cep telimide veriyorum 05324537677

900

Moderatör tarafında düzenlendi:
ucuza yok 950 :)

bu iş çok keyifliymiş

Flolar dahil mi?

Kendisini hiç tanımam . Hemde üzerine beşiktaşlı. buda bir eksi . ama bana attığı pm aşşağıda

NikeI

NikeI
Acropora

• Forum Üyesi
  • 1.039 İleti
  • Nereden:istanbul B+
  • İsim:kerem akbulut

Tarih : Dün, 16:18

Benim demek istediğim şey
uğur bey size 750 teklif etmiş başka kimseden ses seda çıkmazsa 750 tl ye vermek zorunda kalma ihtimalinizdi . Umarım hakkınızda hayırlısı olur

AlayınaKarsıÇarşı

AlayınaKarsıÇarşı
Palyaço balığı

• Yeni Üye
  • 2 İleti
  • Nereden:ist
  • İsim:Mustafa Kemal YILDIRIM

Tarih : Dün, 20:20

ben sözümün eriyim

bana böyle cevap veren adama gücüm yettiğince destek vermek istiyorum kusura bakmayın.

tabikide dahil flolar

Konu görüntüleyen kullanıcılar