Keşfet

Gold ring butterfly

gokhanornek

Yeni Üye
Ad Soyad
Gokhan
2 gün önce aldığım Gold ring butterfly sanırım ölecek bir çok sebebi vardır sanırım başlıca sıralanabilir miyiz arkadaşlar..

60*50*50 durso sistem akvaryum ps Nac7
06f53cb79ea5358a9adbdd8122e7c2f9.jpg
8a1ca0ab57481795e59a2b099d160251.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum başın sağ olsun :(

ithalat balığıdır, siyanürle tutulduysa sebep bu olabilir

Öncelikle balık için tank ölçüleriniz çok ufak. Kelebek balıkları daha geniş tanklarda bakılıyor.

İthalattan hemen aldıysanız ve yem sorunu olduysa maalesef genelde hep aynı sonuçla karşılaşılıyor. Karantina sürecini atlatmış ve yem alan balıkları almak lazım.

Olum sebeplerin en basindaki siyanür 2 ayda gecse balik etkileniyor

SAYMİN_25.DEN MERHABALAR

Öncelikle balık için tank ölçüleriniz çok ufak. Kelebek balıkları daha geniş tanklarda bakılıyor.
İthalattan hemen aldıysanız ve yem sorunu olduysa maalesef genelde hep aynı sonuçla karşılaşılıyor. Karantina sürecini atlatmış ve yem alan balıkları almak lazım.

Merhaba öncelikle teşekkür ederim bilgileriniz için çok memnun oldum. Akvaryumcu da iki hafta gözlemledim yem yiyordu ama benim tanka attığımda yem yemedi sanırım arkadaşların dediği gibi sebebi siyanür bu bana ders olsun [emoji4]

aldığınız akvaryumcu da,  tankta aynı cins başka balık var mıydı ?

eğer varsa bu hayvanlar genelde çift takılır ayırdığınızda strese girer, yem yemezler...

eğer akvaryumcu arkadaşta da bir tek kaldıysa sorun bakalım onun ki sağ mı ?

Birde aldığınız akvaryumcunun ismini değilde bölgesini belirtirseniz oradan balık almayalım

aldığınız akvaryumcu da,  tankta aynı cins başka balık var mıydı ?
eğer varsa bu hayvanlar genelde çift takılır ayırdığınızda strese girer, yem yemezler...
eğer akvaryumcu arkadaşta da bir tek kaldıysa sorun bakalım onun ki sağ mı ?

Çifti var evet oda ölmüş

Birde aldığınız akvaryumcunun ismini değilde bölgesini belirtirseniz oradan balık almayalım
Avcılar [emoji4]

yazık günah birşey daha öğrenmiş olduk buna dikkat ederiz sağol Allah razı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar