Keşfet

Gorgonia Frag

jeanlouis

Yeni Üye
Ad Soyad
Kerim GÜLMEZ
Arkadaşlar selamlar.

Elimde 20 cm uzunluğunda 25-30 arası kola sahip ve çoğu kolundan yeni boğumlar veren üretimim olan gorgonia var.

Canlıyı ya satmayı ya da değişik zoantid, mushroom ya da xenialar ile takas etmeyi düşünüyorum.

Takas olmaz ise; fiyatı 75 YTL dir.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Resim koyabilirseniz daha iyi ve faydalı olur :)

Şu anda tam görünümünde çekim yapamıyacağım için koyamadım ama birazdan atıcam :)

Akvaryumdan bazı gereksiz kayaları sumpa atıcam şu bir kaç güne kadar, o yüzden canlıların yerleri biraz düzensiz, foto da da ayırdığım siyah bölge diğer gorgonia köküdür.

cimg7569slg7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
şehir neresi? uyarsa almak istiyorum

Arkadaşlar Selim bey' e verilmiştir. İlan kilitlenebilir ancak elimde 3 adet daha var, yarın fotolarını eklicem.

Arkadaşlar aşağıdaki fotolarda fiyatlar yazmaktadır ancak ben takas etmekten yanayım, elinizde uygun canlılar varsa değiştirelim yoksa da fiyatlar aşağıdadır.

iYi SENELER

Bende çok sağlıklı mushroom'lar var. 4 taneydi ilk aldığımda 4 ay önce şimdi 25 tane oldu. Turuncu renkte üzerinde mavi noktalar var. Takas edip çeşidi artırabiliriz. Hakan Toğuç dostuma da fraglayıp verdim.

İsterseniz özelden görüşebiliriz.

İyi seneler.

Halit Apak

1 tanesi Halit Apak bey' e ayrılmıştır. Diğerleri günceldir.

1 adet kalmıştır.

Xenia ile takas yapabilirim 0532 6652343

Teşekkürler davut bey, xenia var elimde.

Gorgonia'nın beslenme zorunluğu olan expert türlerden biri olduğunu öğrenmiştim. yanılıyormuyum? yani sun coral gibi.

Kahverengi polipleri olan gorgoianlar fotosentetiktir yani ışıktan alır besinini. Fotosentetik olmayan renkli türlerin bakımı dediğiniz gibi oldukça zor, neredeyse imkansız.

Güncel.

güncel

güncel

Kalan hangi resimdeki acaba?

Şu anda ana 2 kök var, ya satıcam ya da takas düşünüyorum, o resimlerdekiler bitti.

Çıkarmayı düşündüğüm bu.

6 - 7 cm de görünmeyen kısmı var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar