Keşfet

Green Mandarin Arıyorum

vedat

Yeni Üye
Ad Soyad
vedat
green mandarin arıyorum kuru yem alışıkın olması lazım akvaryumda pod var ama ilerde biteririse sorun olmasın isitiyorum ist-kadıköy

Bulamadğım icin halla arıyorum :D

Antalyadaki Yosun akvaryumda gormustum bir kac gun once. adam gozumun onunde yem atti ve yedi balik. istersen sana otobusle gonderebilirim eger satilmadiysa

Bir hobiciden ve görerek almak isitiyorum vakit ayrıp ilgilendiğin icin teşekürler.

Aynı şekilde bende arıyorum.

Özdemir Bey, Siz bulursanız iknicisini sorun ben bulursam bende aynı şekilde sorayım :D

Bulamadım yani arıyorum :D

Eğer kalabalık veya yemlere saldiran balıkların olduğu tankınız varsa mandarin kuru yem de alsa aç kalacak. Bendeki kuru yem alan mandarini diğerlerini besledikten sonra yemliyorum. Yavaş ve ürkek bir balık olduğu için yem önüne veya yakınına düşmeden yiyemeyor. Hatta ağzının önüne bıraktığım yemi yiyemeden öteki köşeden karides gelip çalıyor . O kadar yavaş bir balık. Yani sakin bir akvaryumunuz yoksa pod bittiğinde mandarin kesin ölecek.

Bu arada mandarini sadece kuru yemle beslemek yetersiz. Bol bol yedirseniz bile yine zayıflayıp ölecektir. Pod şart.

Vedat Bey, bulduğum anda 2. 'sini soracağım :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar