Keşfet

Grotech 300 W Isıtıcı, Sobo Süper Wave Maker( Ikiside Sıfır)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://]

Yeni tankımda( yaklaşık 400 litre) odadaki konumundan dolayı tek başına yetmeyeceğini düşündüğüm ve eheim jager alacağım için hiç suya dahi sokmadığım grotech ısıtıcı( sumpta birden fazla ısıtıcı kullanmak istemiyorum) ve aynı şekilde hiç suya değmemiş bulunsun diye aldığım( fiyatı uygun gelmişti ve fiyatına göre gayet kaliteli) 7500 litre debili dalga motoru satılıktır

Termostatik akvaryum ısıtıcısı 300w

_özel kuvars camdan yapılmış

_hassas sıcaklık ayarı 20-32'c (68-90' F)

_Tamamen dalgıç(su geçirmez)

_Açık/ kapalı gösterge lambası

_150 cm uzun kablo

_2 vantuz dahildir.  Fiyat: 65lira

Sobo dalga motoru

voltaj:220-240 v

frekans:50 hz

güç:10W

Debi:7500L/H  fiyat: 45 Lira

iletişim 05449088469 ve özel mesaj      2 üründe sıfır ve garantilidir( ısıtıcı Konsept akvaryum garantili)

elden teslim veya kargo yapabilirim

Güncel 2 sıfır ürünü almak isteyene 100 liraya vericem

2 üründe günceldir.

merhaba dalga motoru nasıl acaba? benim 65 cm nanom var etkili olurmu acaba?

birde dostum yanlış anlamazsan aşağıdaki linkde aynısı daha ucuza satıyorlar

Iyide dostum stokta yok stokta olmayan bisey 20 lira olsa nolur bunu tüm uyanklar yapyor arayn siparisini verin k.bakmayın 60 lira olmus zamlanms derler ben 50 liraya aldım ve sıfır haliyle satyorum he siz 40 liraya alym dersiniz o ayrı ben bu hobiden para kazanmyorum para kaybediyorum daha cok yeni oldugunuz' icin tanimyorsunuz beni dogal olarak tanyanlar hesapsz zararna isleri ne kadar sevdgmi bilirler, sayglar.

yok yok dedim ya yanlış anlamayın google yazınca motorun özellikleri nedir diye bu site çıktı...yoksa bende birçok şeyi alıp zararına sattım :)

Isitici 60 lira, dalga motoru 45 lira olarak günceldir.

Dalga motoru satılmıştır, grotech 300w ısıtıcı güncel.

Isitici 55 lira olarak günceldir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar