Keşfet

Grotech ve ps taşması belki sebep uygunsuz hortum kullanımı!!!

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Arkadaşlar;

*Grotech M'i 5ml bile kullansam PS taşıyor. Bu normal mi?

*Eğer normal değil ise bu katkılar daha önce dozaj pompası ile kullanılmış ve yine taşma yapmış. Yalnız dozaj pompasına bildiğimiz hava hortumlarından takılarak kullanılmış ve bildiğiniz üzere bu uyduruk hortumlar grotech şişesinin içinede sarkıtılmış. Yani diyeceğim bu hortumlar grotech'e içeriği neyse PS'in taşmasına sebep olacak bişey salınım yapmış olabilir mi?

*Eğer salınım yapmış ve bu yüzden bu katkı PS taşırıyorsa yeni hortum gerekecek. Dozaj pompası için uygun, salınım yapmayacak hortumu nereden tedarik edebiliriz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Sent my iPhone using Tapatalk

Grotech M , bildiğim kadarıyla aminoasit , ve bu da ps te hareketlenme yapar...

ben hiç Grotech kullanmadım ama acro power kullanıyorum ( bu da aminoasit ) ps toplaması artıyor...

Dozaj pompasıyla verecekseniz, 5 ml miktarı gün içine bölerek verin...

elle dozlayacaksanız da eklerken ps i bir süre 10-20 dk kapatın, taşırmaz o Zaman...

günlük 5ml biraz fazla değil mi? Ne kadar mercan yoğunluğunuz? Fazlası yosun ve sps lerde koyu renge gitmeye sebep olur...

Grotech M , bildiğim kadarıyla aminoasit , ve bu da ps te hareketlenme yapar...ben hiç Grotech kullanmadım ama acro power kullanıyorum ( bu da aminoasit ) ps toplaması artıyor...

Dozaj pompasıyla verecekseniz, 5 ml miktarı gün içine bölerek verin...

elle dozlayacaksanız da eklerken ps i bir süre 10-20 dk kapatın, taşırmaz o Zaman...

günlük 5ml biraz fazla değil mi? Ne kadar mercan yoğunluğunuz? Fazlası yosun ve sps lerde koyu renge gitmeye sebep olur...
Dozaj pompası ile 1ml verilse de taşma yapıyor. Ayrıca mercan yoğunluğum fazla yok ama haftada 100L için 10ml diyor üzerinde.

Sent my iPhone using Tapatalk

100L için 10ml demek full dolu tank ölçüsü biliyorum ben...

grotech in abc si de öyle, üstünde yazanla hareket edince çok geliyor biliyorum, etrafımda kullananlardan (ben hiç kullanmadım)...

bu tip ürünler, nutrient sıfırlanınca önem kazanıyor, fosfat nitrat sıfıra yakın, mercanlar açlıktan renk açıyor, renkler capcanlı falan olup sps lerde altlardan beyazlama , açlıktan mercan beyazlamasına karşı aminoasit asit ile destek ve mercan besini önem arz eden şeyler...

Nutrienti falan düşük olmayan ( PO4 0,03 altında değilse, NO3 sıfıra yakın değilse) tankta mercan renklenmesi için, önce nutrient düşürülüp/aşağı çekilip sonra renklere göre element takviyesi işe yarar, aminoasit ve mercan besini çok da mercan renklenmesine katkı yapan şeyler değil aksine renklenmeyi engeller( eğer nutrient sıfır veya yakın değilse)...

Konu görüntüleyen kullanıcılar