l3yqrkm1st
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Görkem Çakır
Merhabalar değerli forum üyeleri;
Elimde Hailea HX-6540 sump motoru var. Akvaryumum için almıştım fakat çok fazla geldi. Sadece bir kere kullandım. O da denemek için. Aldığım akvaryumcuya geri gotürdüğüm de geri almadı. Ayrıca o akvaryumcuya çok sinirliyim. Öğrenci adamız elimize bu kadar para geçmiyor değiştirmedi herif. Sırf onun yüzünden 2 haftadır sump'sız.
Ürün sıfırdır herşeyi tamdır. Bir sorun olmayacağına dair garanti verebilirim.
Yer: İstanbul-Fenerbahçe
Kargoyla heryere gönderebilirim. Ya da Kadıköy ve ya Karaköye getirebilirim.
Motorun debisini yazmayı unuttum. 2880 Litre. Su içinde ve dışında çalışabiliyor. 3.10 metreye su basabiliyor. Özellikleri de aşağıda yazdım.
Hailea Kafa Motorları güçlü ve güvenli çalışma ile profesyonel kullanım için idealdir.
Tatlı su ve Deniz akvaryumlarında kullanılır.
Süper kalite orjinal ABS parçalar sayesinde hem sessiz hemde uzun ömürlüdür.
Daha iyi performans için kaliteli seramik millidir.
Hem su içinde hemde su dışında çalışma özelliği.
Su boşaltma, oksijen sağlama, dalga yapıcı, filtreleme ve çeşme görevi yapabilir.
Güçlü ayak yapısı sayesinde sabit çalışma.
100 w gücünde.
220/240 volt çalışma.
2880 L/H saatte su pompalama.
3.1 m maksimum su pompalama yüksekliği.
Öğrenci olduğum için fiyattan fazla düşemiyorum. Malum harçlık kolay alınmıyor. Zaten ürün sıfır. Bana her an ulaşabilirsiniz.
Ürünün normal fiyatı 100 TL ama ben 90 TL istiyorum. Acil satmam gerekiyor ki. Yeni sump motoru alayım.
Takas düşünülebilir ama en son çare olarak.
İlginize teşekkür ederim. İyi günler.
Elimde Hailea HX-6540 sump motoru var. Akvaryumum için almıştım fakat çok fazla geldi. Sadece bir kere kullandım. O da denemek için. Aldığım akvaryumcuya geri gotürdüğüm de geri almadı. Ayrıca o akvaryumcuya çok sinirliyim. Öğrenci adamız elimize bu kadar para geçmiyor değiştirmedi herif. Sırf onun yüzünden 2 haftadır sump'sız.
Ürün sıfırdır herşeyi tamdır. Bir sorun olmayacağına dair garanti verebilirim.
Yer: İstanbul-Fenerbahçe
Kargoyla heryere gönderebilirim. Ya da Kadıköy ve ya Karaköye getirebilirim.
Motorun debisini yazmayı unuttum. 2880 Litre. Su içinde ve dışında çalışabiliyor. 3.10 metreye su basabiliyor. Özellikleri de aşağıda yazdım.
Hailea Kafa Motorları güçlü ve güvenli çalışma ile profesyonel kullanım için idealdir.
Tatlı su ve Deniz akvaryumlarında kullanılır.
Süper kalite orjinal ABS parçalar sayesinde hem sessiz hemde uzun ömürlüdür.
Daha iyi performans için kaliteli seramik millidir.
Hem su içinde hemde su dışında çalışma özelliği.
Su boşaltma, oksijen sağlama, dalga yapıcı, filtreleme ve çeşme görevi yapabilir.
Güçlü ayak yapısı sayesinde sabit çalışma.
100 w gücünde.
220/240 volt çalışma.
2880 L/H saatte su pompalama.
3.1 m maksimum su pompalama yüksekliği.
Öğrenci olduğum için fiyattan fazla düşemiyorum. Malum harçlık kolay alınmıyor. Zaten ürün sıfır. Bana her an ulaşabilirsiniz.
Ürünün normal fiyatı 100 TL ama ben 90 TL istiyorum. Acil satmam gerekiyor ki. Yeni sump motoru alayım.
Takas düşünülebilir ama en son çare olarak.
İlginize teşekkür ederim. İyi günler.