Keşfet

Hair Mushroom

Sefa Ö.

Aktif Üye
Ad Soyad
Sefa ÖZKAN
Arkadaşlar kızıldeniz akvaryumdan aldığım 4*4 çapında hair mushroom hemen hemen 10cm yaklaştı 3 ayda.Fakat bazen partikülleri kolları çok çok uzuyor ufalıyor bazen ise geriliyor kısalıyor kolları.Acaba neden?  Birde dalga ve ışık nasıl olmalı ben şimdiye kadar soft gözüyle baktım az akıntı normal ışık verdim ama.Aydınlatmam LED 50W mavi beyaz 

Bende 15 gün kadar oldu alalı aynı dediğiniz gibi tankta orta seviyede duruyor akıntı az alıyor ve keyfi baya yerinde sanırım bunu seviyorlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bendekide keyifli gayet ama bazen çok ufak açıyor

Hairlerinizi minik karides parcasi ile beslerseniz cok mutlu olur ve daha guzel acarlar.

Olabilir ama cok parcalanmasin agiz kisminda duracak sekilde olsun. Sonra agzi aciyor kenarlariyla beraber kapaniyor disardan incir gibi gorunur. Sonra bir acar cay tabagi kadar olanlar var.

Olabilir ama cok parcalanmasin agiz kisminda duracak sekilde olsun. Sonra agzi aciyor kenarlariyla beraber kapaniyor disardan incir gibi gorunur. Sonra bir acar cay tabagi kadar olanlar var.
Şuanda versem yerlermi acaba kapandılar.

sadece mushroom lar değil tüm lps lerinize ve zoa larınızı da besleyebilirsiniz karidesleri iyice kıyıp (ben rondo da yapıyorum) akvaryum suyu ile karıştırıp tüm sistemi kapattıktan sonra canlıların üzerine bırakıyorum özellikle hairy mushroom lar yerken çok güzel görünüyor :)

iyice toparlanıp küçük bir top gibi oluyorlar 

sadece mushroom lar değil tüm lps lerinize ve zoa larınızı da besleyebilirsiniz karidesleri iyice kıyıp (ben rondo da yapıyorum) akvaryum suyu ile karıştırıp tüm sistemi kapattıktan sonra canlıların üzerine bırakıyorum özellikle hairy mushroom lar yerken çok güzel görünüyor :)

iyice toparlanıp küçük bir top gibi oluyorlar 
Ne zamanlarda bir veriyosunuz peki?

Haftada bir yada iki haftada bir. Deneyin hangisinde daha keyifliyse onda kalin.

muşhrom türleri akıntıyı hiç sevmezler.ışık ise orta şiddette olacak şekilde.besleme ise haftada bir veya onbeşgünde bir olacak şekilde besleyebilirsiniz.

ocean nutrition dondurulmuş yemleri var onlardan da kullanabilirsiniz

Konu görüntüleyen kullanıcılar