Herkese merhaba. Daha önce sakal yosun sorunumla ilgili konu açmıştım. Önlem olarak fosfatım 0.02 olmasına rağmen fosfat tutucu ve bazı filtre malzemeleri almaya karar verdim. Şuan sipariş verecektim fakat toplu almak daha doğru olur. Sorum şu ;
damacana su kullandığım için biraz da olsa etkisi olacaktır bu malzemelerin diye düşünüyorum.
fosfat tutucu alıcam özellikle markanın önemi varmı herhangi bişey olur mu ?
zeolit koymayı düşünüyorum uygun mudur ?
kısacası filtre malzemeleri olarak düşününce birçok ürün mevcut ben hangilerinden almalıyım ? seachem urunleri olabilir veya herhangi başka birşey .. Aktif karbon devamlı kullanıyorum..
Aytıca hepsinden tanka konulacak miktarı tek bir filtre posetinde birleştirmek doğru mu yoksa her bir ürünü ayrı ayrı filtre posetleriyle mi bırakmalıyım sumpa ?
Şimdiden teşekkürler..
damacana su kullandığım için biraz da olsa etkisi olacaktır bu malzemelerin diye düşünüyorum.
fosfat tutucu alıcam özellikle markanın önemi varmı herhangi bişey olur mu ?
zeolit koymayı düşünüyorum uygun mudur ?
kısacası filtre malzemeleri olarak düşününce birçok ürün mevcut ben hangilerinden almalıyım ? seachem urunleri olabilir veya herhangi başka birşey .. Aktif karbon devamlı kullanıyorum..
Aytıca hepsinden tanka konulacak miktarı tek bir filtre posetinde birleştirmek doğru mu yoksa her bir ürünü ayrı ayrı filtre posetleriyle mi bırakmalıyım sumpa ?
Şimdiden teşekkürler..