Keşfet

Haqos Ps-600 Protein Skimmer 1870 Lt. Sıfır Satılık

clown55

Yeni Üye
Ad Soyad
guner
Hiç suya girmemiş bir kez bile kullanılmamıs güzel bir ps altta resmi mevcuttur.Her yere alıcı ödemeli kargo ile gönderilir.

fiyatı :270 ytl

internette satıs fiyatı: bakabilirsiniz

özellikleri:(otuz.com sitesinden alıntı yapılmısıtır.)

Kafa motoru dahildir.

Kullanımı kolaydır.

Boyutlar:

Gövde Çapı: 12 Cm.

Toplama Haznesinin Çapı: 15,5 cm.

Yükseklik: 55 cm.

Motor Özellikleri:

Model: Wp-2000

Voltaj: 220V/50Hz

Güç: 25,5 Watt

Saatte 1870 litre su kapasitesi

Maksimum Yükseklik: 150 cm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kafa motoru içinde dahildir tam takım olarak satılmaktadır.

güncel

fiyat 265 ytl

güncel

güncel

fiyatı 260 tl olmustur.İnternette 389 ytl satıs fiyatı ile satılmaktadır.

NOT:Ürün kesinlikle sıfırdır.Su bile değmemiştir.Motoru çırpıcılıdır(motoruda sıfırdır).

ben bu siteden alısveriş yaparım.Sizin verdiğiniz siteye bakmadım aldıgım fiyat yukarıdaki sitedeki fiyattır.

Birde verdiğiniz sitede motorlu olup olmadıgı yazmıyor acaba motorsuz gönderilmesi durumunda bu fiyat cıkmıs olabilirmi?Çünkü bildiğim otuz.com fiyatı en uygun sitelerden biridir ve iki ürün arasında 130 ytl olusacagını hiç sanmıyorum

otuz.com da motorunun özelliğine kadar verilmiş

reis akvaryumda sadece ps yi gösteriyor ve motor kesinlikle tanıtımına girmemiş.su an elinde olup olunmadıgı bilinmiyor madem böyle bir güzellik yapıp reis akvaryumun sitesini verdiniz bir zahmet stoklarında olup olmadıgınıda yazarsanız arayıp sevinirim çünkü bu fiyata bu ps kesinlikle eski fiyattır yada motorsuz fiyattır.Ayrıca gerçekten motorlu olarak satıyorsada bu fiyata reis akvaryumu alkıslarım bu kadr uygun fiyata ürün sattıgı için kutlarım.Ancak sitesinde eksik bilgi oldugu için yorum yapamıyorum

güncel

güncel

son fiyat 250 ytl lütfen pazarlık yapmayın

güncel

güncel

güncel

güncel

güncel

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar