Keşfet

Hasat Zamanı, Xenia Fragları

1 köklü frag 5 TL (~20 ad var)

3 köklü frag 10 TL (~7 ad var)

8 köklü frag 30 TL (1 ad var)

Yer Ayazağa, İstanbul. Ayrıca elden Şişli, Okmeydanı civarı teslim edebilirim.

Kargo nasıl yapılır anlatan olursa uzak diyarlara da yollayabilirim.

Zaman zaman Anadolu yakasına ve şehrin başka kısımlarına geçiyorum, denk gelirse buluşarak elden teslim edebilirim.

Fiyatı yakın minik mercanlarla takas da yapabilirim.

İST DA İSEN ALMAK İSDİYORUM 8 KÖKLÜ OLANI YADA 3 KÖKLÜDEN 3 ADET 05067023461

Hasata devam :) Kayaların üzerindeki Xenia kökleri satışta. Kökü 2 TL. Görerek almak isteyen olursa birlikte sökebiliriz. Ayrıca Conch tarzı ucuz canlılarla takas da olabilir.

Hasata devam :) Kayaların üzerindeki Xenia kökleri satışta. Kökü 2 TL. Görerek almak isteyen olursa birlikte sökebiliriz. Ayrıca Conch tarzı ucuz canlılarla takas da olabilir.
Öm attım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kayalardaki Xenialar ayrılmıştır. Frag olanlardan kalanların satışı devam etmektedir. Yeni fiyatlar:

1 köklü frag 4 TL

3 köklü frag 8 TL

8 köklü frag 20 TL

Yani fraglar satışta.

Arkadaşlar,

Özel mesajlardaki ortak soruya cevap olması için teslim şekli:

1- Ayazağa evden

2- Okmeydanı işten (Kağıthane-Çağlayan)

3- Uygun olduğum saatlerde E-6 Sarıyer sapağı yakını, Maslak, Levent, Z.Kuyu ya da iş sebebiyle gittiğim seferlerde ne zaman denk getiririz belli olmamak kaydıyla Kurtköy, Hadımköy, Lüleburgaz, Tepeüstü, Şile,..

4- 22 Nisan'da Fethiye'ye gideceğim. Rota olarak Bursa'ya feribot, Orhaneli, Harmancık, Tavşanlı, Emet, Gediz, Uşak, Dinar, Burdur, Tefenni, Söğüt, Kınık, Fethiye güzergahında belirleyebileceğimiz heryerden

Teslimden kaynaklanan zarar ziyan bana aittir.

xenia fragları için çok sagol hem hepsi çok sağlıklı hemde çok canlılar alacak arkadaşlara tavsiye ederim

bende fatal2ty arkadasımın xenıa alacagını duyup bende sıparıs verdım nasılolsa oda gıdıyo dıye :) xenıalar elıme gectı hepsı saglıklı ve ureme egılmınde xenıalar fatal2ty ıyıkı gıtmısın sımdı bunlardan bende bı tarla yaparım bı aya satan arkadasada tesekurler gercekten en ıyı xenıalarını vermıs herhalde ılgısı ıcın tesekurler ay basında gene bı partı almayı dusunuyorum fatal2yt yol gozukcek sana gene:)

selam kardeşim ,tepeüstü ile kastettiğiniz heralde ümraniyedir ,3 köklü olanlardan 3 tane istiyorum nasıl görüşebiliriz cep numaram 0532 716 15 27

Bende 8 köklü lerden bir kaç frag alabılırım yerım b.koyde nasıl irtibata geçebiliriz??

Frag satışı devam ediyor.

Eskişehir'li arkadaşlara özel not:

9 Mayıs Pazar günü Eskişehir'e elden yollayabilirim.

kalan 5 frag ı aldım

Konu görüntüleyen kullanıcılar