Keşfet

Hasat Zamanı!

cyro

Yeni Üye
Ad Soyad
Selim
Arkadaşlar yeni hasat zamanı geldi ücretsiz xenia dağıtımı yapacağım.

Ankaradan isteyen arkadaşlar var ise haber verirseniz kısa sürede vereyim isteyene..

bir planlama yapabilirsiniz. mayıs ayına mesela gelecek bir arkadaş var ise buraya, dağıtımını yapar ise herkes faydalanabilir.

ya da bu aralar gelecek var ise de olur.

ancak verdiğim xeniaları 6 ay sonra koloni olunca kimseye para karşılığı satılmayacaksa veririm!

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet, oyle bir plan yapmak aslinda cok iyi olur.

Sartiniz icinse; zaten oyle birsey dusunerek yazmamistim.

selim bey size nasıl ulasabilirim.eger elinizde xenia kaldı ise.şimdiden tesekkurler.

xenialar henüz çıkartılmadı akvaryumdan. talebe göre çöpe ya da hobicilere gidecek. ö.m ile haberleşebiliriz. üyelerimizden Dr Hakan a verilecek bir kısım; toplu olarak bir akvaryumcu adresi verebilirim mesela, önümüzdeki bir tarihte oraya bırakırım isteyenler alabilir.

şartımı normal karşılayın. bunları sıkça görüyoruz. çöpe gideceğine isteyene gitsin. zamanında akvaryumcuya vermiştim öyle isteyenlere versin diye. satışa çıkartmıştı :)

xenia dağıtımı tamamlanmıştır. forumdan isteyen 3 kişi ise talep ettikleri ve torbaladığım xenialarını şu ana kadar almamıştır. bundan sonra xenia dağıtımı yapılmayacaktır..

bak yaa, kızdırdınız adamı. istabulda olsanız bende olmasına rahmen gelip alırdım.

Selim bey çok çok teşekkürler ... xenialar harika:)

rica ederim.

Bugun gordum, bende aylardir ariyorum.

Hem de Ankara da hem de bedava

Bir daha ki sefere naapalim

Arkadaşlar yeni hasat zamanı geldi ücretsiz xenia dağıtımı yapacağım.

Ankaradan isteyen arkadaşlar var ise haber verirseniz kısa sürede vereyim isteyene..
Merhaba foruma Ankaradan yeni katıldım ve hasat zamanını kacırdıgım icin cok uzgunum .Yeni hasat zamanı tahmını ne kadar sure sonradır. Sizinle tekrar buradan haberlesebılırmıyız. saygılarımla

istediğiniz zaman.. ben de hasat bitmez.

Konu görüntüleyen kullanıcılar