Keşfet

Hedie Xenia

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
merhabalar;

Bir kaya üzerinde ve kayalardan da ayrı 5-6 kök xenia pazar günü için hediye edilecektir.

Alacak arkadaştan ricam 6-8 ay sonra tekrar istediğimde bana bir iki kök geriye vermesidir. zaten o zamana kadar epey bir çoğalır.

merhabalar;

Bir kaya üzerinde ve kayalardan da ayrı 5-6 kök xenia pazar günü için hediye edilecektir.

Alacak arkadaştan ricam 6-8 ay sonra tekrar istediğimde bana bir iki kök geriye vermesidir. zaten o zamana kadar epey bir çoğalır.

Merhaba,ben hediyeyi memnuniyetle kabul edebilirim. :) sonrası da elbette dediğiniz gibi dilediğiniz kadar alabilirsiniz.Benim akvaryumum Okmeydanı perpa da..Siz neredesiniz..

merhabalar;

Merhaba,ben hediyeyi memnuniyetle kabul edebilirim. :) sonrası da elbette dediğiniz gibi dilediğiniz kadar alabilirsiniz.Benim akvaryumum Okmeydanı perpa da..Siz neredesiniz..

yeni bir hobici olarak bende bu nazik hediyeyi kabul edebilirim . benim evim beylikdüzünde ama ofisim göztepede .

hobiye yeni başladığım içni canlı sayım epey az ve yeni tankıma koymayı düşünüyorum. tabi kısmet olursa.

merhabalar;

Merhaba, eğer geç kalmadıysam ben de xenia lar için talibim. Bayrampaşa dayım. Teslimat için İstanbul un her yerine gelebilirim....

Mesaj atan herkese teşekkürler, ilk mesaj atan RAZIEL nickli arakdaşa pazar günü öğlen gibi verilecektir.

hayırlı olsun .metin arkadaşımız iyi bakacaktır onlara eminim.

sizide ayrıca kutlarım örnek davranış için.

Diğer mesaj atan arkadaşlara burdan cevap vermeye çalışim. elimdeki tüm xeniaları çıkarmıştım bir tek bu kalmıştı oda kız arkadaşım bu canlıyı seviyor diye. onuda razı ettikten sonra son kalanıda elden çıkardım. başka xenia kalmadı elimde, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

ben teşekkür ederim Hakan

Gökhan xenia mı istiyorsun?? tamam senin xenialar hazır benden:) :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar