Keşfet

Hedİye Astra Snaİl ...

fazil 1905

Yeni Üye
Ad Soyad
fazıl yılmaz
ARKADAŞLAR PAZARTESİ GÜNÜ İTİVARİ İLE ASTRA SNAİL İSTEYEN HERKESE HEDİYE VERECEĞİM.

KİŞİ BAŞI MAX. HEDİYE ADEDİ 10 ADETTİR.

İLK ETAPTA İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARA ELDEN TESLİM EDECEĞİM. EĞER VAKİT BULABİLİRSEM ŞEHİR DIŞINDAKİ ARKADAŞLARADA ( KARŞI ÖDEMELİ KARGO İLE ) GÖNDERMEYE ÇALIŞACAĞIM.

İRTİBAT AKŞAM 19:00 DAN SONRA 0545 244 53 58 FAZIL YILMAZ

Merhaba Fazıl Bey,

Uygun olduğunuzda astra snailleri alabilirim. Teslimat nereden yapılabilir?

Teşekkürler

fazıl bey uygun olursa banada ayırabilirseniz sevinirim akşam telden ararım

İzmir'e göndereme imkanınız varsa bende rica ediyorum.

Mesaj kutunuz dolu adres gönderemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İzmir'e göndereme imkanınız varsa bende rica ediyorum.

Mesaj kutunuz dolu adres gönderemiyorum.
ilandada belirtiğim gibi öncelik elden alabilecek hobicilere dağıtacağım.

eğer kalırsa daha sonra şehir dışı gönderim yapacağım.

fazıl bey bızde talibiz hedıyelerınıze samı beyle beraber:)

Fazıl Bey eğer elden vermeniz bittikten sonra kalır ve de sıra gelirse tabi ;) bana da göndere bilir misiniz? öyle on tane felan da değil 4-5 tane olsa yeterli benim için. aç gözlülük olmasın :thumbsup:

teşekkürler

Fazıl Bey,

Büyükçekmece de oturuyorum size cok yakınım, isterseniz gelip alabilirim.

Saygılar

fazıl bey bızde talibiz hedıyelerınıze samı beyle beraber:)
kardeşim elbette ne demek ...

Fazıl Bey,

Büyükçekmece de oturuyorum size cok yakınım, isterseniz gelip alabilirim.

Saygılar
merhaba,

evet bana yakınsınız, snailleri benim istemem değil sizin istemeniz lazım :) elbette sizde gelip alabilirsiniz . hafta sonu şehir dışında olacağım için pazartesi den sonra arayabilirsiniz. ve gelip alabilirsiniz.

sevgiler

ben ist bağcılardanım bana da 5 veya 10 adet ayıra bilir misin

kardeşim elbette ne demek ...

merhaba,

evet bana yakınsınız, snailleri benim istemem değil sizin istemeniz lazım :) elbette sizde gelip alabilirsiniz . hafta sonu şehir dışında olacağım için pazartesi den sonra arayabilirsiniz. ve gelip alabilirsiniz.

sevgiler
Teşekkürler.. Kısmet olursa sizi salı günü gibi ararım o zaman.

Saygılar,

Bu güzel ve örnek davranışınızdan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.Eğer bizlere fırsat bulabilirseniz eğer İzmire kargo rica edeceğim bende.Olmazsada canınız sağolsun.Teşekkürler,saygılar.

merhaba,

astra snailler almak isteyen arkadaşlar telefon açacaksa akşam 19:00 dan sonra 0545 244 53 58 nolu telefondan arayıp beylikdüzünden alabilirler.

beylikdüzü uzak bir nokta biz gelemeyiz diye düşününen arkadaşları düşünerek:) snaillerin bir kısmını sefaköydeki arkadaşıma verdim. isteyen arkadaşlar gün içindede sefaköyden alabilirler. 0533 732 84 10 ahmet

saygılar

fazıl yılmaz

BENDE İSTERİM BANADA KALDIMI

nerden ve nezman alabilirim

nerden ve nezman alabilirim
merhaba,

astra snailler almak isteyen arkadaşlar telefon açacaksa akşam 19:00 dan sonra 0545 244 53 58 nolu telefondan arayıp beylikdüzünden alabilirler.

beylikdüzü uzak bir nokta biz gelemeyiz diye düşününen arkadaşları düşünerek:) snaillerin bir kısmını sefaköydeki arkadaşıma verdim. isteyen arkadaşlar gün içindede sefaköyden alabilirler. 0533 732 84 10 ahmet

saygılar

fazıl yılmaz

Konu görüntüleyen kullanıcılar