Keşfet

Hediye Battal Boy Damsel

NikeI

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
kerem akbulut
linkteki battal boy damselimi hediye etmek istiyorum. 3,5 yıldır tankımda.

ilk canlımdır. kendisi l boy yellow tang kadar olduğu için akvaryumdan çıkartmak istiyorum.

gökhan beye rezerve edildi

Battal boy :)

Tasvir edebilecek kelime bulamadım balayım . :)

cok buyuk gercekten tasvır edılcek gb degıl. bu arada bunun cınsı veldet damsıl bende xxl vardı bu ondan en az 2 kat buyuk abı bunu nerde buyuttunuz bu kdar ıyı bu akvaryumda baska canlılara zarar vermemıs :D bu cok buyuk saka gb :D

Kayam çok. Akvaryuma giren ilk canlı, yuvası belli ;) hiç bir balığa dokunmadı bu yüzden

erkek anthias tekse bana satsana abı altı tane dısım var :)

:D kerem kısmet çıktı bak hediye diyordun
alttarafı 50 tl lik balık . tek olsaydı ve yakalaya bilseydim sefere hediye ederdim tabiki . hem ona sözüm var. akvaryumu bozma durumum var. bozarsam ona vereceğim başka balıklarımda var. ozaman bunu da kaynatırım araya :)

kerem abı benım tankın ıcındekılerı gorsen :) bozarsan anthiaslar benım otobanda karsılarım senı :)

kerem beye cok tesekkurler. batdal boy damsel dun aksamdan beri benim akvaryumda tek basına takılıyor simdilik :)

İyi günlerde büyüt diyeceğim ama dilim elvermiyor :)

İyi günlerde besle :)

tam bir battal boy daha da buyurse rekor olur herhalde :) )

Moderatör tarafında düzenlendi:
yanina bi kaç balık koyunca battal gazi olucak o :)

yanina bi kaç balık koyunca battal gazi olucak o :)
akıllı balık olum o

ben eğittim

yanına ilk sohal tang koydum buna dayılandı oda allah ne verdiyse girdi damsele

ondan sonra damselin yanına, sixline koydum ,cromis,palyaço,midas blenny kimseye dokunmadı yine dayak yerim diye :)

:) gittigi tankta napcak acaba :)

Şimdilik Kaya'nın ortasındaki boşlukta takılıyor benden mi korktu ne :) bakalım başka balık gelince ne olcak

Konu görüntüleyen kullanıcılar