Keşfet

Hediye Deniz Kestanesi Ve Mavi Hermit

SeNioR

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Toğuç
Aşağıda gerçek resmi görülen deniz kestanesi ve aşağıdaki linkte temsili resmi görülen mavi bacaklı hermit hediyedir. Alacak kişinin kısa zaman içinde anlaşarak gelip Göztepe'den teslim alması gerekiyor. Postalamam mümkün değildir. Verme sebebim astrea snailleri öldürmeleridir. Aşağıdaki resimde kestaneyi suç üstü yakalanmış olarak görüyorsunuz.

snail harici herhangi bir canlıya zarar vermez ise (conch,deniz hıyarı gibi) yarın akşam göztepeden (yada yakınlarından) alabilirim.

Özelden ilk Ergun bey ulaştı. Eğer o almak istemezse canlılar Ender beyindir.

Conch bende de var onlara bir şey yapmıyor. Deniz hıyarını bilmiyorum ama dokunacağını sanmam. Deniz yıldızlarına bir şey yapmıyor. Aslında bu canlı reef safe olarak biliniyor ama bunun sonradan huyu bozuldu. En az 6 aydır bende ve vukuatı yoktu. Son bir hafta içinde 3 tane astrea snail yedi. Camda veya kayadaki snail'lere bir şey yapamıyor ama kumda yakalarsa kaldırıp ters çeviriyor ve yiyor. Sırf bu yüzden bir haftadır kumda geziyor. Daha önce kumda takılmazdı.

Astrea katilleri Ender beye verilmiştir.

Çok güzel bir kestaneymiş. Renklerine bayıldım.

Bende talibim tabi almayan olmazsa 100 lt refigiumda Angler ve murex salyangozla beraber baka bilirim

gerçekten güzelmiş alana hayırlı olsun :)

teşekkür ederim.

:) Hayırlı olsun iyi kurtardın kestane ile hermiti :) buzdolabı poseti ile

Riskli bir durum mu oldu?

Yok olmadı o aksam arkadas kestane ile hermiti aldı geldi bendende bir balık aldı koycak sey bulamadık koca evde buzdolabı yemek posetine balıgı attık eve bıraktım abi diyor otobusle gitsem balık ucmustu 1 cay bardagı su kaldı diyor işin tuhafı arabada su dokulmus biyerde gormedim senin ustundede yoktu :) bilge hangi pumpersi kullanıyosan sole benim bebeğede a markadan alim nereye gitti bu su :) hermitle kestanene nin kutusu sağlamdı da evde ole bişey bulamadık balık için

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu hobiyi yapıyorsanız evdeki plastik yoğurt kutularını, silindir şeklindeki plastik yem kutularını ve içine canlı konulabilecek diğer plastik kutuları çöpe atmayın. Böyle durumlarda işe yarıyor. Hem alan kişinin suya alıştırma işi de kolay oluyor. :)

abi bütün su ana poşette birikmiş.balığın bulunduğu poşette en kaba 1 çay bardağı su vardı eve gittiğimde.en ideal çözüm yumurta poşetleri en büyük boylarından 10-15 tane bulunduruyorum evde lazım oluyor.

Ender, kestane ve hermit iyi mi? Devrilecek mercanların varsa yapıştırman gerekebilir.

istenmeyen kestaneler itina ile alınır :)

hakan abi şuanda gayet iyiler.sağlık-sıhhatleri yerinde.

teşekkür ederim tekrar.

abi bütün su ana poşette birikmiş.balığın bulunduğu poşette en kaba 1 çay bardağı su vardı eve gittiğimde.en ideal çözüm yumurta poşetleri en büyük boylarından 10-15 tane bulunduruyorum evde lazım oluyor.

Benim gibi koli ile alıyosan yumurtayı ne olcak :) koliye mi koycam sana ben evde poset bulup verdiğime sukret :) Bırakcaktım seni orda otobusle gitcektin oda o saatte bulabilirsen bizim orda :) Evde o an aksilik ya koycak bişey yoktu neyse sağ salim gitmiş anlaşılan.

Konu görüntüleyen kullanıcılar