Keşfet

Hediye Limpet Salyangozları

batukhan

Yeni Üye
Ad Soyad
Batuhan Meto
        Merhaba Arkadaşlar :)

Akvaryumumda oldukça üremiş olan Limpet salyangozlarını isteyen arkadaşlara hediye etmek istiyorum. Alg yiyen zararsız canlılardır. Ben de epeyce ürediler ama çıkartıp atıp öldürmeye kıyamıyorum. Akvaryumuna çeşitlilik katmak isteyen ve yosun sorunu olan arkadaşların işi görülür canlılar da ölmemiş olur diye düşündüm.   :)  

Evimin oralardan Mecidiyeköy'den teslim.

Saygılar

Batuhan Meto

Batuhan bey daha önce akvaryumumda olan ama tank değişimi sırasında yok olan çok sevdiğim bir canlı.Kargolamayla sorunsuz şekilde geleceğini düşünüyorum.Kargoyla gönderme şansınız varsa bu türü tekrar akvaryumumda görmek isterim.

Bende mecidiyeköyde çalışıyorum ve şu anda mecidiyeköydeyim. Uygun görürseniz gelip elden alabilirim. Teşekkür ederim.

merhaba , 

bende m.köyde çalışıyorum akşam 16:30 17 gibi müsaitseniz gelip alabilirim bende. 

Slm ben yarin mecidiye köyde olucam bende alabilirmiyim 5353634943

Arkadaşlar Merhaba,

Kusura bakmayın geç cevap için. İbrahim Bey bu aralar çok yoğun olduğumdan kargolamaya fırsatım olmaz. Ancak elden isteyen arkadaşlardan sonra kalacak olursa ya da tekrar ürediğinde gönderirim size.

Cihan, Bülent ve Kutlu Bey ;

Akşam iş çıkışı saatlerinde müsait oluyorsanız bu hafta genellikle ben de o saatlerde eve gelmiş olacağım. Gelmeyi düşündüğünüz gün telefon ile arayabilirseniz çok iyi olur.

Herkese 5-6 şar tane kadar yeter mi ? 

Tel : 0532 544 68 22

Benim için o adet yeterlidir. Teşekkür ederim. Yarın akşam 18 den sonra bi aksilik olmazsa gelebilirim. 

Tamam Kutlu By yarın akşam o saatlerde evdeyim.  Gelecek olursanız ararsınız . görüşmek üzere

Peki gelmeden önce kesinlikle arayacağım. Tekrar teşekkürler

Rica ederim. Görüşmek üzere. 

Sağolun Batuhan Bey nasip değilmiş demekki.

Bende gelmeden once ararim sizi o saatte müsayitseniz görüsürüz teşekkürler

Tabii aramanız yeterli 1 saat öncesinden :)

Guzel haraket tebrikler

Limpetleri aldım. Teşekkürler. 

Rica ederim Güle güle büyütün.

Geri bildirim yapacaktım ama başaramadım, yeniyim bu sitede. Ayrıca 3 tanesi birbirine yapıştı, ayrılmıyorlar dün geceden beri. Bende pek zorlamadım. Yaşıyorlar ama bu kesin. Akşama kadar ayrılırlar inş... :)

selam ustam bende yeni başlıyorum elinizde kaldıysa bende alabilirim hafta sonu cumartesi mecidiyeköye gelcem 

Tabii buyrun. Yalnız gelemden 1-2 saat önce arayın evde isem tabii ki 

Konu görüntüleyen kullanıcılar