Keşfet

Hediye Malzeme

ekremdemir

Yeni Üye
Ad Soyad
ekrem demir
elimde fazla bulunan malzemelerdir. İhtiyacı olan arkadaşlar irtibata geçerek alabilirler.

2 adet sobo ps 

Ayrıca elimde fazlaca miktarda taşırmalar var 1 adet ihtiyacı olan arkadaşa hediye olarak verebilirim, fakat birden fazla isteyen olursa ücreti ile verebilirim

Ekli dosyayı görüntüle 18534

Ekli dosyayı görüntüle 18535

İkincisi işime çok yarardı ama İstanbulda değilim.İHTİYACI OLAN BİRİSİ ÇIKAR İNŞALLAH.

Tebrikler hobiciye yardımlarınız için...

Ekrem bey merhaba taşırma kutusunun ölçüleri nedir? 1 tane ayırırsanız sevinirim, Esenler deyim nasıl alabilirim.

Tebrikler bu sizin için küçük ama Türkiye deki hobicilik için büyük bir adım :)

TAŞIRMA KUTU ÖLÇÜLERİ 15*10*h10 cm, 15*7,5*h10  cm

tebrikler abicim. Ben de ps'yi isteyebilirdim ama vazgeçtim daha aciliyeti olan birine gitsin

Bir tane 15*10*h10 cm alabilirim ama nereden ve ne zaman?

Küçük akvaryumum için ps ihtiyacım olabilir. Acaba ölçüleri nedir? Nasıl temin ederim?

Cok tebrık edıyorum arkadsım ,umarım hepımıze ornek olur

mrb ekrem bey öncelikle örnek davranış için teşekkürler, izmitten köksal ben komşumun küçük bir nanosu var ps yok, gültepede akrabalarım var bayramda geleceğim o tarafa eğer ps'lerden birini ayırırsanız gelince görüşür alırız mümkünse, bizde bayram tatlısı izmit pişmaniyesi hediye ederiz size teşekkürler iyi günler.

mrb ekrem bey öncelikle örnek davranış için teşekkürler, izmitten köksal ben komşumun küçük bir nanosu var ps yok, gültepede akrabalarım var bayramda geleceğim o tarafa eğer ps'lerden birini ayırırsanız gelince görüşür alırız mümkünse, bizde bayram tatlısı izmit pişmaniyesi hediye ederiz size teşekkürler iyi günler.
Köksal Bey 1 adet ps sizindir. Bayramda görüşmek üzere.

ekrem bey o.m. atilmiyor size adres iletemiyorum kargo uygundur.

Teşekkürler ekrem bey inşallah bayramda görüşmek üzere, ben cep no'mu yazayım  0507 953 28 13 sizde sms atarsanız yada ararsanız sizin no'yu kaydedeyim tekrar teşekkürler iyi günler.

PS LER VERİLMİŞTİR.

TAŞIRMALAR GÜNCEL.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri