Keşfet

Hediye

waganama

Yeni Üye
Ad Soyad
ahmet erdoğan
110*50*50 büyüklügünde aydınlatma hediye edebilicek varmı acaba ?

Hergün güncelleyin belkı birisi çıkar :)

çıkmasını temenni ediyorum insanlık ölmedi ben inanıyorum :=) ögrenciyim ben destekleyen çıkar

Walla bravo ölçüleri bile yazmıssınız :) 300 500 lıralık bi aydınlatmayı birisi kalkıpta hediye edermi merak ediyorum.

bi umut işte ben eminim evinde sistem deişikliginden dolayı armaturunu deıstıren vardır kullanmıyor olabılır felan ögrenci adam nerden bulsun ağam 500 lira sölermisin bulsam zaten istemem yani ! kimse çıkmazsa zaten canı saolsun

Sefer abi yapar sana bir güzellik. Hediye etmeyi falan seviyor o ;)

Led mi istersınız metal mi beyler :)

led de olur farketmez :=)

sen de bizim fakir galatasaray gibi dönemlik olarak kirala armatürleri :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım hediye edecek birileri çıkar, ancak keşke biraz daha ufak ölçülerde bir akvaryum yapsaydınız :)

Öğrencilik zor iiiiiş. Gel biz senle ortak bi akvaryum kuralım. Yarı yarıya ekipman sağlarız. :lol:

Öğrencilik zor iiiiiş. Gel biz senle ortak bi akvaryum kuralım. Yarı yarıya ekipman sağlarız. :lol:

bende refigium var 70x40x40 hazır geri dönüş deliğide açılmış sağ üst köşeden, bence ondan nano akvaryum olur gibi, sen mesaj atmıştın hatırlarsan, su çekiş deliğini kapatmadan daha iyi olur senin için, basit bi durso kutusu gibi birşey eklersin, eğerki tuzlusu yapacaksan altınada birtane sump gibi birşey uydurursun, neden o deliği kapatabilirmiyiz diye sordun anlamadım tatlısumu düşünüyorsun

bende refigium var 70x40x40 hazır geri dönüş deliğide açılmış sağ üst köşeden, bence ondan nano akvaryum olur gibi, sen mesaj atmıştın hatırlarsan, su çekiş deliğini kapatmadan daha iyi olur senin için, basit bi durso kutusu gibi birşey eklersin, eğerki tuzlusu yapacaksan altınada birtane sump gibi birşey uydurursun, neden o deliği kapatabilirmiyiz diye sordun anlamadım tatlısumu düşünüyorsun
Hatırlamaz mıyım tuzlusu için sormuştum o akvaryumu. Sump imkanım olmadığından deliği kapatıp kullanmayı düşünüyodum. Şimdi elimdeki armatüre göre yaptıracağımdan ölçüler de değişti. :rolleyes:

sağolun beyler ! Büyük alay konusu olduğum bilgili forumunuzda! Aradıgımı bulamadım 2 senelik üyeyim 1 kere bir konu açtım ondada agzım yandı ama bu ülkede saolsunlar paraya deger vermeyen insanlar var kıyıda köşede lazım olur die benim gibi (ögrencilere ) bir şeyler vermek isteyenler bulunmaktadır CARİSMA1960 kendileri UGUR KESİCİ istedigim armatürü vermiştir....

kimse size herhangi birşey hediye etmek zorunda değil.eğer forumun ve üyelerinin size bir faydası olmadığını düşünüyorsanız başka kaynaklardan faydalanın.hali hazır da üyesi olduğunuz bir forumdaki arkadaşlar hakkın da böyle bir yazı yazmaya hakkınız yok.

Konu görüntüleyen kullanıcılar