Keşfet

Her Boy Resif Uyumlu Hermit Crab

berkancolak

Yeni Üye
Ad Soyad
berkan
Kabuk boylari 1 cm ile 4 cm arasinda değişen 15 adet hermit var elimde sağlıklı olarak karantina tankımda beklemekte. 2 tanesi uzun süredir akvaryumumda herhangi bir problem yaşamadım otçullar kabuk problemleri yaklaşik 10-12 ayda bir gerekiyor akvaryum koşullarinda.

Satmayı düşünmüyorum öğrenci arkadaşlara ücretsiz olarak vericem diğer abilerimizde 1-2 kafalı zoa fraglardan veya gönlünden ne koparsa takas olarak düşünüyorum. Kopmaz derseniz yinede ucretsiz veririm amacım ufak bir parçada olsa bu hobiye katkım olsun.

Izmir içi elden teslim verebilirim ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa sevinirim

Güzel bir davranış Berkan Bey, tebrik ederim. Baya çok sayıda edinmişsiniz, menşeiileri neredir? Bilgi verirseniz ve fotoğraf ekleyebilirseniz düşünen arkadaşlar daha kısa sürede iletişime geçer.

Fırsat bulduğum için aldım, topladığım bölgede su çekildiği için 10-15 tanede ölüleri vardı. Eğer talep olmazsa geri bırakıcam daha güvenli bir yere

Hala kullanmakta sıkıntı çekiyorum tapatalk'ı kusura bakmayin

Yazdıklarım yarım gidiyor bilgisayardan atıcam akşam tüm bilgilerini, 14 tane kırmızı kaya hermiti 1 tane kum hermiti var

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri