Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş bulduk herkese ve size Hakan Bey Hobiye geçeli bayağı oldu. Yani 2-3 ay falan. akvaryumu kurdum fakat omurgasız sıkıntısı var. sadece 2 tane domates anemon var. hata birinin içi yavru dolu :lol: :lol: :lol: neyse burda ayrıntıya girmeyim fazla bir çift palyaçom var. daha yavrular. onun haricinde 20 kg canlı kaya var. canlı kayalr üstünde bolca midye mevcut. 3 tanede hermit var şu an. herkesten cevaplar bekliyorum.
Evet ya bencede . ama şu canlıları bi temin edelim kayserililer formunu açtırmak için yönetime meaj yollarız. . ama şimdilik canlıları bi bulalım . bu canlıları şehir dışından gönderebilecek varsa bekliyoruz. şimdi kargolar su ve canlı kabul etmiyorlar denmişti. ama bana bir aralar midye geldi (tatlı sudayken). Su dolu küçük bidonu kartona sarıp göndermiş saolsun. Bu yöntemi uygulayıp gönderebilecek varsa ücretini öderim ben. Fraglayıp kayserililere ulaştırırız. bu arada yaş 15, adım abdullah, soyadım aksu. diğer kayserili hemşerilerimizde kendini tanıtırsa burada tanışmış oluruz. daha sonra kayserililer formu açtırırsak tanışmaya orada devam ederiz. bu arada yaş küçük diye küçümsemezseniz sevinirm .