nickisterim
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzunca forumları araştırdıktan sonra ben de bu işi yapabilirim diyerek( ufak bir japon akvaryumundan sonra ) işin ehli insanlarla görüşerek bu hobiyi yapmaya karar verdim.
Malzeme listesinde ilk başta herkes gibi aceleci davranarak,
Jebao DCT 8000 kafa motoru
Jebao Rv 8
Buble Magus Curve 9 ps
Buble Magus reaktör
alarak işe koyuldum.
Daha sonra akvaryum araştırmalarım sürerken akvaryum imalatı yapan bir firma ( istanbul da ) ile anlaştım yaklaşık 1 ay bekledikten sonra kendisinden hiçbir ses çıkmayınca ( parasını da peşin ödememe rağmen ) araştırırken AQUA REEF CENTRAL Burak Atabaş ile tanıştım. Bence bütün yakın çevredeki hobicilerin gitmesi gereken bir dükkanı var.Resmen yok yok... ( girişteki show tankı zaten girenin aklını alır cinsten ) sonra kendisi ile anlaşıp aşağıda görselleri bulunan akıllı sumplu barlı mebran kapaklı dünyanın en ince ve sessiz iniş sistemine sahip tankı kurduk ve suyu döndürmeye başladık.
3 x 19 kg aragonit kum eklendi.
Aqua Reef Pro 3 + aydınlatma eklendi
Aqua Reef su tamamlama eklendi.
Hazır deniz suyu sisteme basıldı ve 3 gündür dönüyor yarın canlı fiji kayaları ( 20 kg ) eklenerek sisteme start vermiş olacağım.
Buradan yapımda ve kurulumda emeği geçen Burak ATABAŞ a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Sistem soğutucu klima ile olacak ( odaya klima bağlandı )
Sisteme Eheim UV 15 eklenecek ( gerek görülürse )
Ekli dosyayı görüntüle 47497
Ekli dosyayı görüntüle 47498
Ekli dosyayı görüntüle 47499
Ekli dosyayı görüntüle 47500
Ekli dosyayı görüntüle 47503
Ekli dosyayı görüntüle 47507
Ekli dosyayı görüntüle 47509
Ekli dosyayı görüntüle 47511
Uzunca forumları araştırdıktan sonra ben de bu işi yapabilirim diyerek( ufak bir japon akvaryumundan sonra ) işin ehli insanlarla görüşerek bu hobiyi yapmaya karar verdim.
Malzeme listesinde ilk başta herkes gibi aceleci davranarak,
Jebao DCT 8000 kafa motoru
Jebao Rv 8
Buble Magus Curve 9 ps
Buble Magus reaktör
alarak işe koyuldum.
Daha sonra akvaryum araştırmalarım sürerken akvaryum imalatı yapan bir firma ( istanbul da ) ile anlaştım yaklaşık 1 ay bekledikten sonra kendisinden hiçbir ses çıkmayınca ( parasını da peşin ödememe rağmen ) araştırırken AQUA REEF CENTRAL Burak Atabaş ile tanıştım. Bence bütün yakın çevredeki hobicilerin gitmesi gereken bir dükkanı var.Resmen yok yok... ( girişteki show tankı zaten girenin aklını alır cinsten ) sonra kendisi ile anlaşıp aşağıda görselleri bulunan akıllı sumplu barlı mebran kapaklı dünyanın en ince ve sessiz iniş sistemine sahip tankı kurduk ve suyu döndürmeye başladık.
3 x 19 kg aragonit kum eklendi.
Aqua Reef Pro 3 + aydınlatma eklendi
Aqua Reef su tamamlama eklendi.
Hazır deniz suyu sisteme basıldı ve 3 gündür dönüyor yarın canlı fiji kayaları ( 20 kg ) eklenerek sisteme start vermiş olacağım.
Buradan yapımda ve kurulumda emeği geçen Burak ATABAŞ a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Sistem soğutucu klima ile olacak ( odaya klima bağlandı )
Sisteme Eheim UV 15 eklenecek ( gerek görülürse )
Ekli dosyayı görüntüle 47497
Ekli dosyayı görüntüle 47498
Ekli dosyayı görüntüle 47499
Ekli dosyayı görüntüle 47500
Ekli dosyayı görüntüle 47503
Ekli dosyayı görüntüle 47507
Ekli dosyayı görüntüle 47509
Ekli dosyayı görüntüle 47511