Keşfet

Hermit...

koraysoylu

Yeni Üye
Ad Soyad
koray soylu
5 adet:20 tl...

Saygılar...

conch ilanı uçtumu benmi göremiyorum??!!??

Uçtu. Ben uçurdum.

Toplu satış yasak arkadaşlar. Ayrıca sürekli yüksek adetlerde conch satıyorsunuz. Bu hobici satışı değil akvaryumcu satışına benziyor. Eğer akvaryumcuysanız ve biz de bunu tespit edersek sizi yasaklamak zorunda kalacağız. Böyle nahoş olaylara sebebiyet vermemek için lütfen kuralla uygun davranın.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=2256

Peki ya akvaryumcu değilsek?

İlan uçtu ben uçurdum ne demek ya? bu mu moderatörün yetkisi.Böyle mi anlatılmalı...

Ayrıca beni tanıyanlar akvaryumcu olmadığımı bilirler.Soru sormamnız lazım demişsiniz soru sormakta yasak galiba...

İlan uçtu ben uçurdum ne demek ya? bu mu moderatörün yetkisi.Böyle mi anlatılmalı...Ayrıca beni tanıyanlar akvaryumcu olmadığımı bilirler.Soru sormamnız lazım demişsiniz soru sormakta yasak galiba...
Niye yazdığımın yarısını alıp cevap veriyorsunuz ? Soru sormak yasak değil, kuralları okuduysanız bu soruyu sormamanız lazım dedim. Hala da diyorum.

Moderatorun görevlerinden biri de kurallara uyulmasını sağlamaktır. Sizin ilanınız kurallara aykırı ve evet ben uçurdum. Sebebini de açıkladım, daha ne yapmam gerek ? Söyleyin onu da yapayım.

Ayrıca akvaryumcu değilseniz 100 adet conchu neden aldınız ve neden satıyorsunuz ? Bunu da açıklayın lütfen.

Olayın detayını bilmiyorum ayrıca kurallara uygun olmayan mesajların silinmesi de gayet doğal ancak bir insanın topicini siliyorsanız en azından pmden şu sebepten silindi başlığınız diye bilgi verilebilir.

Bu sıralar benim de başıma sık sık geliyor bu mesaj silinme olayı ama sebeini sormadım şimdiye kadar...Biliyorum çünkü sebepleri....

Olayın detayını bilmiyorum ayrıca kurallara uygun olmayan mesajların silinmesi de gayet doğal ancak bir insanın topicini siliyorsanız en azından pmden şu sebepten silindi başlığınız diye bilgi verilebilir.
Bu sıralar benim de başıma sık sık geliyor bu mesaj silinme olayı ama sebeini sormadım şimdiye kadar...Biliyorum çünkü sebepleri....
ÖM ile değil direkt burada sebebini yazdım ki, kuralları unutanlar hatırlasın diye. Siz de yazdıklarınızın neden silindiğini biliyorsanız sorun yok.

Her arkadaşımdan ricam; kurallara uymak konusunda azami gayret gösterin lütfen. Gösterin ki ne siz, ne biz kırılmayalım, üzülmeyelim, sinirlenmeyelim. Bir konuyu daha vurgulamak istiyorum. Bu forumdaki moderatorlerin hepsi bu görevi gönüllü yapıyor. Herhangi bir para veya menfaat karşılığı değil. Hepimizin de takdir edersiniz ki bu görev dışında işimiz gücümüz var. Bu tür "gereksiz" konularla uğraşmaktansa herkes sorumluluk sahibi birer üye olarak kurallara uysa daha güzel olmaz mı ? Bunu yapabilmek bu kadar zor mu ? Çok şey mi istiyoruz ?

Not: Koray arkadaşım da beni aradı ve olayın yanlış anlaşılma olduğunu, aslında espri yapmaya çalıştığını ama benim yanlış anladığımı söyledi ve sorun çözüldü. Arayıp açıklama yapma nezaketini gösterdiği için kendisine teşekkür ederim.

Kuralların bütün forum üyelerine eşit şekilde uygulanması da kurallarda vardır heralde...Gönüllü bir şekilde yapmış olduğunuz bu görevden dolayı da gerçekten tebrik etmek isterim,amatörlülük ruhunuzdan dolayı da tabii...

Kuralların bütün forum üyelerine eşit şekilde uygulanması da kurallarda vardır heralde...Gönüllü bir şekilde yapmış olduğunuz bu görevden dolayı da gerçekten tebrik etmek isterim,amatörlülük ruhunuzdan dolayı da tabii...
Elbette herkese eşit davranılmaktadır. Hiç kimsenin hiç bir ayrıcalığı yoktur ve olamaz. Bundan şüpheniz olmasın. Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Foruma ve hobiye faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Bu tür tatsızlıkları zaman zaman yaşıyoruz ama bununla beraber çok güzel örnekler de yaşıyoruz. Örnek olması açısından; bazı arkadaşlarım o kadar ince düşünüyor ki, ilan vermeden önce telefonla veya ÖM ile sorup uygun olup olmadığını danışma ihtiyacı duyuyorlar. Bunu da forum üyelerine olan saygılarından ötürü yapıyorlar. Açıkçası o arkadaşların yeri de benim gönlümde ayrıdır :)

Güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar