koraysoylu
Yeni Üye
- Ad Soyad
- koray soylu
5 adet:20 tl...
Saygılar...
Saygılar...
Kuralları okuduysanız artık soru sormamanız lazım. Çok açık bir şekilde yazıyor ilgili linkte.Peki ya akvaryumcu değilsek?
Niye yazdığımın yarısını alıp cevap veriyorsunuz ? Soru sormak yasak değil, kuralları okuduysanız bu soruyu sormamanız lazım dedim. Hala da diyorum.İlan uçtu ben uçurdum ne demek ya? bu mu moderatörün yetkisi.Böyle mi anlatılmalı...Ayrıca beni tanıyanlar akvaryumcu olmadığımı bilirler.Soru sormamnız lazım demişsiniz soru sormakta yasak galiba...
ÖM ile değil direkt burada sebebini yazdım ki, kuralları unutanlar hatırlasın diye. Siz de yazdıklarınızın neden silindiğini biliyorsanız sorun yok.Olayın detayını bilmiyorum ayrıca kurallara uygun olmayan mesajların silinmesi de gayet doğal ancak bir insanın topicini siliyorsanız en azından pmden şu sebepten silindi başlığınız diye bilgi verilebilir.
Bu sıralar benim de başıma sık sık geliyor bu mesaj silinme olayı ama sebeini sormadım şimdiye kadar...Biliyorum çünkü sebepleri....
Elbette herkese eşit davranılmaktadır. Hiç kimsenin hiç bir ayrıcalığı yoktur ve olamaz. Bundan şüpheniz olmasın. Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Foruma ve hobiye faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.Kuralların bütün forum üyelerine eşit şekilde uygulanması da kurallarda vardır heralde...Gönüllü bir şekilde yapmış olduğunuz bu görevden dolayı da gerçekten tebrik etmek isterim,amatörlülük ruhunuzdan dolayı da tabii...