Merhabalar 2 yıldır bu hobi ile ilgileniyorum biraz deneme yanılma yoluyla öğrendim bu hobiyi su anki tank im 1 yıl önce kuruldu 100×60×50 sumpla birlikte 420 litre su değişimi konusunda da ayda bir bazen de 2 haftada bir yapıyorum yani açıkçası düzenli bir süresi yok ve bol balık görselini de seviyorum içerisinde
1 blue tang m boy
1 purple tang m boy
1 salfin tang m boy
1 fox face m boy
1 powder blue tang s boy
1 clown tang s boy
1 moorish idol m boy
2 antiyas
2 file fish
1 doktor wrasse
1 doktor karides
1 kum deniz yıldızı
1 kırmızı reef uyumlu deniz yıldızı
40 adet de konç var
Malzeme olarak da
Aqua reef pro4 +
Sw 8 dalga motoru
Octo 150 sss ps
Jebao 4000 l kafa motoru
30 kg 1.5 2 mm mercan kırığı kum
30 kg calipsea tasarım kaya mevcut
Bir kaç sorum var bu zamana kadar pek beni tatmin eden cevaplar alamadım o yüzden buradan sizinle paylaşıyorum
1. Kurduğum günden beri suda uçuşan hep minik beyaz tanecikler var ve bir türlü cam gini olmuyor su
2. Sert mercanlar var malesef tankta ara ara denesemde yaşamıyorlar (testlere göre kh hariç tüm değerler normal kh 12 tuz olarak da reef flower calenodia coral kullanıyorum )
3. Canlı yükü fazla biliyorum ama eklemek istediğim 3 4 küçük canlı daha var bununla ilgili kullana bileceğim reaktörler nelerdir
Görüşleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Tankımın görseli de bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 63207
1 blue tang m boy
1 purple tang m boy
1 salfin tang m boy
1 fox face m boy
1 powder blue tang s boy
1 clown tang s boy
1 moorish idol m boy
2 antiyas
2 file fish
1 doktor wrasse
1 doktor karides
1 kum deniz yıldızı
1 kırmızı reef uyumlu deniz yıldızı
40 adet de konç var
Malzeme olarak da
Aqua reef pro4 +
Sw 8 dalga motoru
Octo 150 sss ps
Jebao 4000 l kafa motoru
30 kg 1.5 2 mm mercan kırığı kum
30 kg calipsea tasarım kaya mevcut
Bir kaç sorum var bu zamana kadar pek beni tatmin eden cevaplar alamadım o yüzden buradan sizinle paylaşıyorum
1. Kurduğum günden beri suda uçuşan hep minik beyaz tanecikler var ve bir türlü cam gini olmuyor su
2. Sert mercanlar var malesef tankta ara ara denesemde yaşamıyorlar (testlere göre kh hariç tüm değerler normal kh 12 tuz olarak da reef flower calenodia coral kullanıyorum )
3. Canlı yükü fazla biliyorum ama eklemek istediğim 3 4 küçük canlı daha var bununla ilgili kullana bileceğim reaktörler nelerdir
Görüşleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Tankımın görseli de bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 63207